2777
2789
عنوان

امروز صبح یکی ناشناس تو اینستا بهم پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 45 پست
فكرت مشغول نكن با شوهرت در ميون بزار هيچوقتم بدون مدرك حرفي قبول نكن

منم واقعا نخاستم قبول کنم حرفاشواما دست خودم نیست فکرم مشغول میشه. یک ساعت پیش شوهرم بهم زنگ زد خیلی عصبانی باهاش حرف زدم دست خودم نبود 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم واقعا نخاستم قبول کنم حرفاشواما دست خودم نیست فکرم مشغول میشه. یک ساعت پیش شوهرم بهم زنگ زد خیلی ...

عزيزم من دختر خالم با دو تا خط ناشناس بهم پيام داد كه شوهرت با من در ارتباطه و اين حرفا راستش خيلي داغون شدم ولي شوهرم بهم ثابت كرد كه دروغه بهم پيام داده بود شوهرت به بهونه سركار مياد پيش من شوهرمم سه روز نرفت سركار ولي باز پيام داد كه الان شوهرت با منه و اين حرفا فهميديم اشناس كه يه روز دختر خالم سوتي داد جلو من گفت من دو تا خط دارم باهاشون مردمو سركار ميزارم منم ديگه به روش نيىردم و رابطم باهاش كم كردم

واسه حل شدنمشكلميهصلواتميفرستين!؟♥️خدايا شكرت بابت خانواده ي خوب همسر خوب شكرت هزاران بار♥️
آره اون میگفت قبل اینکه بره اداره دیدمشون.  بعد دختره رو پیاده کرده خودش رفته اداره

ای بابا.دختره ساعت ۶ صبح کجا میخواست بره که بیاد بوس بده و بره😂

چیز خاصی نیست.شاید کسیه که به شوهرت امار داده اما شوهرت محل نداده و طرف اومده تلافی کنه

ولی واسه راحت شدن خیالت مدتی شوهرت رو زیر نظر بگیر ببین رفتارش و اماده شدنش و بیرون رفتنش تغییر نکرده

عزيزم من دختر خالم با دو تا خط ناشناس بهم پيام داد كه شوهرت با من در ارتباطه و اين حرفا راستش خيلي د ...

چقدر بیکارن مردم آخه سرگرمی بدتر از این که زندگی مردم خراب کنی

چقدر بیکارن مردم آخه سرگرمی بدتر از این که زندگی مردم خراب کنی

عزيدم بعضيا عقده دارن و بخاطر كمبودايي كه تو زندگي داشتن ميخوان يه جور خودشونو خالي كنن

واسه حل شدنمشكلميهصلواتميفرستين!؟♥️خدايا شكرت بابت خانواده ي خوب همسر خوب شكرت هزاران بار♥️
عزيدم بعضيا عقده دارن و بخاطر كمبودايي كه تو زندگي داشتن ميخوان يه جور خودشونو خالي كنن

خودم چند وقته خیلی تو نی نی سایت راجع به خیانت از بقیه می شنوم خیلی وقتا خودمو گذاشتم جای بقیه. انرژی منفی گرفتم 😭 اصا فکرشم نمی کردم بخاد واسه خودم پیش بیاد

خودم چند وقته خیلی تو نی نی سایت راجع به خیانت از بقیه می شنوم خیلی وقتا خودمو گذاشتم جای بقیه. انرژ ...

حالا زيادم مطمئن نباش شايد كار يه ادم عقده اي بوده بالاخره هرچي باشه معلوم ميشه ماه پشت ابر نميمونه

نه خودم بچه ۳ ساله دارم نمیتونم برم

خب پس ولش کن. فکر نمیکنم چیز خاصی باشه ولی بیشتر حواستو جمع کن ببینی رفتار مشکوک ازش میبینی یا نه.واسه محکم کاری میکم.وگرنه فکر نمیکنم چیز خاصی باشه

در انتظار گودو
برام دعا کنید زندگیم خداروشکر خیلی خوبه نمیخام خراب بشه 

ايشالا كه چيزي نيست توكلت به خدا باشه