2777
2789

الان چند هفته اي؟وزن چقدره

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳۳ هفته گفت ۱۷۰۰  لیدی میل خوردم ۳۴ هفته زایمان کردم ۲۴۰۰ بود

٣٤هفته زايمان كردي مشكل نداشت

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

من ۳۳ هفته گفت ۱۷۰۰  لیدی میل خوردم ۳۴ هفته زایمان کردم ۲۴۰۰ بود

عزیزم ماشاالله پس خوب وزن میده به بچه

ببخشید۳۴ زایمان کردی بچه مشکلی نداشت؟آمپول ریه زده بودی؟تو دستگاه نرفت؟

👪
عزیزم ماشاالله پس خوب وزن میده به بچه ببخشید۳۴ زایمان کردی بچه مشکلی نداشت؟آمپول ریه زده بودی؟تو دس ...

امپول نزدم گفتن لازم نیس 

مشکل خاصی هم نداشت 

ولی رفت دستگاه چون شیر از سینه نمیخورد وزنش هم کم بود

فرشته های کوچولوی من ...

واي بخدا اصلا نگا نكردم ببينم صاحب تاپيك كي هسته حالا ميبينم تويي😂😂😂😂❤️

من استفاده کردم‌دو سه هفته آخر

در کنارش بادوم و کشمش هم‌فراوون خوردم

بچم ۳۹۰۰ بود

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️