2777
2789

مرده بود ولی تو شکمم بود.. چه شبی بود.... وسط تابستون یهو لرزم می گرفت باز یهو آتیش می گرفتم.... فقط خود خدا می دونه اون شب به من چی گذشت

هنوز مادر نشدم، اما می دانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده. دلم لک زده برای کودکی که جای خالیش تنها دغدغه زندگیم شده... این روزها تنها خدا می داند و می بیند که مادرانگی هایم را چگونه در تنهایی و خلوتم بروز می دهم. با کودک نداشته ام راه می روم و حرف می زنم و مدام زیر لب می گویم کی از پیش خدا می آیی؟؟؟ملاقاتت با خدا تمام نشد؟؟نمی دانی اینجا برای داشتنت هزار راه نرفته را می روم تا تو را به دست بیاورم...می دانی فرزندم تا پای جان برای داشتن رفته ام....تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تو را در آغوش بگیرم .....بیا که دیگر تاب نگاه سنگین جماعت را ندارم ... امسال هم گذشت و نیامدی و مادر نشدم اما هیچ کس نمی داند که حس مادرانگی ام از تمنای وجودم لبریز شده ... هیچ کس نمی داند درونم داغ نداشتنت مثل کوه آتشفشان در حال انفجار است.... فرزندم اینجا برای داشتنت دست بهر کاری زده ام ... هزار درد را متحمل شده ام .... انصاف نیست کسی را که برایت این همه بی تابی می کند را بیشتر از این چشم انتظار بگذاری .... من خودم را همین حالا هم مادر می دانم بخاطر حسی که برای داشتنت از وجودم لبریز شده بخاطر تمام سختی هایی که برای داشتنت از یک مادر واقعی بیشتر کشیدم.... بی منت....  اما هیچ کس مرا مادر خطاب نمی کند .... می دانی تا تورا نداشته باشم هیچ کس مرا مادر به حساب نمی آورد .... عزیزترین آرزویم ؛ بیا و رویای های مرا سروسامان بده... (خدا جون هیچوقت چیزی رو زوری ازت نمی خوام.... اگه مصلحتم نیست فقط به دلم آرامش بده ....  من یک مامان صبور می شم  ) و من بالاخره مامان شدم خدارو شکر 😍🥰😘🥳

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دخترم میگه مامان شوهر کنی شوهرت میشه بابای من.ولی خو پدربزرگش و عموهای دخترم میگن شوهر کنی بچه ن ...

شوهرتون فوت شدن؟

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
منم دخترم میگه مامان شوهر کنی شوهرت میشه بابای من.ولی خو پدربزرگش و عموهای دخترم میگن شوهر کنی بچه ن ...

دادگاه رفتی؟چرا همسرتون فوت کردن

خیلی سخته

یعنی میشه منم بعد ۵سال عقد برم سر زندگیم؟😭خسته شدم
دادگاه رفتی؟چرا همسرتون فوت کردن خیلی سخته

بابام میگه واسمون زشته دادگاه رفتن.بختیاری ها رسم رسوماتی دارن ک میگن باید زن برادر شوهر بشی.منم مخالفت ‌کردم واسه همین لج کردن.تصادف کردن .بچشو ندید حتی😓

خب بچه هم تو خونس خودبخود وارد میشه دیگه

اصلا دعواتون نباید جلوی بچه ها تا این حد بالا بگیره

فکر نکن منی که میگم دعوا نکنید، همیشه با شوهرم خوش و خرمم، نه مام دعوا میکنیم، منتها نباید بچه ها تا این حد اسیب ببینن، خودتون رو کنترل کنید، حرف بزنید، مگه ولوم صدا تاثیری رو جملات داره، همون جملات رو ارومتر بگید، من خودم یه بچه طلاقم، الان ارشد علوم تربیتی دارم، همسرم ارشد مشاوره، میدونم این دعواها چه تاثیری روی زوح و روان بچه داره، به علاوه که تجربه هم کردم این حسهای بد رو

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
بله.موقعی ک باردار بودم فوت شدن

خدابیامرزه.خیلی سخته.از صمیم قلب براتون ناراحت شدم.

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
دخترم ۶ سالشه تا حالا یه شبم ازش دور نبودم یه ماه دیگه زایمانمه ،به شوهرم میگم اون یه شبی که نیستم ...

ارررررررر منم از همین الان به خاطر اون یه شب دلم برا دخترم تنگ می شه 😢😢😢😢😢

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن