2777
2789
دخترم ۶ سالشه تا حالا یه شبم ازش دور نبودم یه ماه دیگه زایمانمه ،به شوهرم میگم اون یه شبی که نیستم ...

منم شیش سالم بود مامانم رفت برازایمان😢عادت داشتم گوش مامانمو بگیرم بخوابم نبود خوابم نمیبرد  اون شب تاصب الکی میگفتم دندونم درد مبکنه تو درمانگاها مبچرخوندنم 😢

هنوزم یادم میاداونشبو بااین ک کلی هوامو داشتم یجوری میشم😫

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین شب.چ دردناک بود.یادمه با باباش خیلی اختلاف داشتم وقتی دخترم مرد اولین بار بود میدیدم مهرو محبت ...

ببخشید نمیدونم شما بودی یا کس دیگه ای توی تایپک قبلی ها دیدم شما سقط هم داشتید 

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12) 
اولین شب.چ دردناک بود.یادمه با باباش خیلی اختلاف داشتم وقتی دخترم مرد اولین بار بود میدیدم مهرو محبت ...

الهی بمیرم

چرا فوت کرد

چن وقتش بود

یعنی میشه منم بعد ۵سال عقد برم سر زندگیم؟😭خسته شدم

ای وای😢😢😢

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

دلت شکسته مادری

برام دعا کن باردار بشم از خدا فقط یدونه بچه سالم میخوام دیروز دکتر جوابم کرد😢😢😢😢😢😢😢 

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

یبارم با شوهرم دعوام شد میخواستم برم صوهرمم بچه رو گرفته بود که باهام نیاد.پسرم ضجه هایی میزد که دل ادم اب میشد آخرش ولش کرد دوید پیشم با هم رفتیم😢😢😢😢نمیتونم تصور کنم یه شب بدون اونا بخوابم😢چقدر مادر بودن سخته

شرط چاقو مُرد
یبارم با شوهرم دعوام شد میخواستم برم صوهرمم بچه رو گرفته بود که باهام نیاد.پسرم ضجه هایی میزد که دل ...

شما چرا اینقدر دعوا میکنید، چرا تو دعوا بچه ها رو وارد میکنید، خدا رو خوش نمیاد، اون بچه روح و روانش نابود میشه بابا

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

وقتی زایمان کردم تخت بغلیم ی خانمه بود بچش هم زردی داشت گفتن باید نگهش داریم ی دختر ۳ ساله تو حونه داشت یادمه این خانم فقط و فقط برای دخترش که تو خونه بود گریه میکرد اصلا حرف نمیزد آخرشم با رضایت شخصی خودش رفت خونه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹