بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اولین شب.چ دردناک بود.یادمه با باباش خیلی اختلاف داشتم وقتی دخترم مرد اولین بار بود میدیدم مهرو محبت ...
ببخشید نمیدونم شما بودی یا کس دیگه ای توی تایپک قبلی ها دیدم شما سقط هم داشتید
استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12)
یبارم با شوهرم دعوام شد میخواستم برم صوهرمم بچه رو گرفته بود که باهام نیاد.پسرم ضجه هایی میزد که دل ادم اب میشد آخرش ولش کرد دوید پیشم با هم رفتیم😢😢😢😢نمیتونم تصور کنم یه شب بدون اونا بخوابم😢چقدر مادر بودن سخته
وقتی زایمان کردم تخت بغلیم ی خانمه بود بچش هم زردی داشت گفتن باید نگهش داریم ی دختر ۳ ساله تو حونه داشت یادمه این خانم فقط و فقط برای دخترش که تو خونه بود گریه میکرد اصلا حرف نمیزد آخرشم با رضایت شخصی خودش رفت خونه
❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹