2777
2789
ببخشید نمیدونم شما بودی یا کس دیگه ای توی تایپک قبلی ها دیدم شما سقط هم داشتید 

تو هفت ماهگی دحتر دومم بهشتی شد .واسه خطای پزشکی

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارررررررر منم از همین الان به خاطر اون یه شب دلم برا دخترم تنگ می شه 😢😢😢😢😢

گفتی 6سالشه؟

کم کم باهاش صحبت کن، اماده ش کن

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
اصلا دعواتون نباید جلوی بچه ها تا این حد بالا بگیره فکر نکن منی که میگم دعوا نکنید، همیشه با شوهرم ...

میدونم عزیزم.ولی وقتی دعوا میشه دیگه نمیفهمم واقعا اعصابم خیلی ضعیف شده

شرط چاقو مُرد
اولین شب.چ دردناک بود.یادمه با باباش خیلی اختلاف داشتم وقتی دخترم مرد اولین بار بود میدیدم مهرو محبت ...

الهییی بمیرم برات😭😭😭

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔

خدا صبرت بده الان دوباره بارداری ؟

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12) 

من فقط یه شب بدون بچه اولم گذروندم اونم رفتم بودم بیمارستان دومی به دنیا بیارم.همین وبس😊

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰

تمرینم بکن حتما باهاش، مثلا یه شب برو جایی دیر بیا، با باباش شام بخوره، موقع خوابش بیا، یه شب دیگه بذار بخوابه بعد بیا، اینجوری با تایم کم تمرینش بده

من این سری رفتم برای زایمان دوستم پسرم تجربه سومش بود شب بدون من بخوابه، دیگه اصلا گریه نکرد

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
الهییی بمیرم برات😭😭😭

خیلی وحشتناک بود.لباساشو بو میکردم توی خونم دنبالش می‌گشتم.پدرش لال شده بود فقط دنبالم میومد ساکت .سعی میکرد هی بغلم کنه منو ببوسه.هی میگفتم دیدی چی شد با بچه رفتم دست خالی اومدم.میچرخیدم دور خودم اصلا حالیم نبود چی به چیه.اخ چ لحظه های تلخی گذروندم.خدایا من چجوری زندم

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده

خدایا😢😢😢😢

پسر من سه سال و نیم بود که رفتم بچه دوممو بیارم.پسرم انگار یه مرد بود و درک میکرد اصلا بهانه نگرفت با اینکه میدونستم تو دلش غوغاس.همین بدتر آتیشم میزد.پسرم که هرشب بهم میجسبید بوسه بارانم میکرد میخوابید.خواهرشوخرم گفت شبا میره یه گوشه بالش میذاره تنها میخوابه😢

شرط چاقو مُرد

بابا گریم گرفت ...😢😢😢

بمیرم منم پسرم خیلی بهم وابسته است باید بوسش بکنم تا بخوابه 😢😢😢😭😭😭

خدایا هیچ بچه ایی رو بی مادر نکن

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
اره دوستم.دوشنبه به امید خدا بغلش میکنم

شاید مصلحت خدا بوده خدا انسان ها رو ازمایش میکنه امیدوارم سالم و سلامت بغل بگیریش

استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12)