2777
2789
عنوان

غربالگری و تشخیص سرطان آروین

313 بازدید | 8 پست

سلام دوستان. لطفا هر کی میتونه کمکم کنه. داخل نوک سینم یه چیز سفید مثل جوش چرکی دراومده خیلی ترسیدم. هرکاریم کردم درنیومد. رفتم دکتر با سوزن سوراخش کرد تخلیه شد. اما الان احساس درد تو سینم دارم. میخوام برم مرکز تشخیص سرطان آروین میگن خیلی خوبه زن همسایمونم مشکوک به سرطان سینه بود رفته بود اونجا واسه ماموگرافیش خداروشکر خیلی زود تشخیص دادن خوب شد. کسی دیگه ای رفته کلینیک آروین؟ واقعا خوبه مرکزش واسه تشخیص سرطان؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینجا نرفتم عزیزم من واسه غربالگری خودم رفتم مرکز تخصصی ژنتیک ژنوسل . خیلی مجهزه و تو همه قسمت ها متخصص داره . من مشکوک به سرطان بودم . آزمایش دادم و خدا رو شکر منفی بود . همونجا متخصص زنان بود و کلی مشاوره گرفتم ازش. توام خیلی جدی بگیر و پیگیری کن . 

مادرم برای تشخیص سرطان سینه رفته بود همه جا میگفتن داره باید عمل بشه ولی دوستم پیشنهاد داد بریم مرکز جراحی آفرینش ظفر وقتی مادرم رو بردم و نشون دادم گفتند مشکل خاصی نیست و علائم مشابه سرطان هست و مشکل مادرم چیز دیگه ای بود خداروشکر درمان شد به لطف تشخیص به موقع این مرکز خیلی عالین توی تشخیص من همیشه به دوستام آفرینش رو پیشنهاد میکتن الهی هیچ کس مریض نشه