2777
2789

سلام من امروز ساعت ۵ نوزاد ۵ روزمو ختنه کردم ب روش حلقه حالا بعد ختنه و گریه زاری یکم شیر خورد از ۶ خوابیده حالا میترسم بنظر شما نگران کننده نیس خواب زیادش یا طبیعیه لطفا بهم بگین 

خدایا واسه همه ی چیزایی ک بهم دادی و ندادی ازت ممنونم🌷😍😊میشه یه صلوات مهمونم کنی👉😘💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش قطره استامینوفن اگه دادی که خواب آوره

اره دکتر گف ۴ ساعت ی بار ۸ قطره بده ینی بده ندم دیگ بهش

خدایا واسه همه ی چیزایی ک بهم دادی و ندادی ازت ممنونم🌷😍😊میشه یه صلوات مهمونم کنی👉😘💝
مباركه منم امروز ختنه كردم پسرم ٣ و نيمشه چون استا ميدم گيج خوابه ولي شما بيدار كن بزار شير بخوره اف ...

مبارکش باشه 

اوکی الان بیدارش میکنم شیر میدم پس بخاطره قطره هستش راستی تا کی از این قطره باید بخوره

مبارکش باشه  اوکی الان بیدارش میکنم شیر میدم پس بخاطره قطره هستش راستی تا کی از این قطره باید ...

مرسي هم چنين ولي خيلي خوبه كه زود بردي ! اره بده بخور نترس! تا دو روز  بعد كمترش بايد كني 

مرسي هم چنين ولي خيلي خوبه كه زود بردي ! اره بده بخور نترس! تا دو روز 

باشه عزیزم خیلی ممنون

بازور بهش شیر بده ضعف کرده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

لپشو ماساژ بده 

افت قند می کنه خطرناکه بااااااااید بچه هر سه ساعت شیر بخوره

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮