2777
2789

سلام من از خانومای باتجربه وگرم وسرد زندگی رو چشیده راهنمایی وراهکار میخوام .باشوهری که زود عصبی میشه وهرحرف شمارو جور دیگه متوجه میشه چطور باید رفتارکردکه خودشو تصحیح کنه.اینکه تو زندگی واسه خودتون نمیتونین تصمیم بگیرین وهمه تصمیمات با همسرتونه واین نشات گرفته از حرفای مادرشه وشما اینو میدونین و کاری ازدستتون برنیاد اینکه زودزود خونه مادرخودش ببره بااینکه باردار باشین وحرف ازخونه مادر خودتون بیاد بحث رو به حاشیه بکشه وحرف مردای قدیم رو بزنه که من تورو گرفتم باید بیشتر دراختیار طرف ما باشی واینم تاثیر حرفای مادرش باشه وهردفعه ازگفته خودتون پشیمون بشین وبریزین توخودتون .اگه بخوایم از این وضع دربیاییم وباسیاست وبدون دعوا طرف مقابل رو عوض کنیم باید چه کنیم ؟

فقط اونایی که میخوان بگن غلط کرده و تو هم مقابلش وایسا وفلان  لطفا اصلا نظر ندن چون روی همسر من جواب نداده .

مظلوم نمایی کن😅

آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی محلی کن بهش

بعد که از بی محلی هات خسته شد میاد سمتت که منطقی حرف بزنید

اون موقع حرفاتو‌بهش بکو

خدایا امیدم تویی پس نگاهی به دل شکسته م کن تا همه بفهمن من تورو دارم،خدایا میگن خدا وقتی دوست داره صدای یه بنده شو زیاد بشنوه دیر آرزوشوبرآورده میکنه ولی اخه اگه دوستم داری چرا طاقت دیدن ناراحتی هامو داری؟خدایا نمیگم بنده ی خوبی برات بودم ولی بدهم نبودم وقتی برمیگردم به عقب می بینم آدمای بد گیرم انداختی.خدایا همه جوره دوست دارم پس همه جوره هوامو داشته باش.خدایا نگاهی به تنهایی هام بندازکه همیشه با اشک سپری میشه دیگه خسته شدم وقتی مامانم یا آبجیام بهم زنگ میزنن صدامو عوض میکنم نفهمن گریه کردم وهزاران حرف دیگه که بین منو توخودمونی هست.                     دوستت دارم محبوب من

ب نظرم قبل اینکه خودش بگه یکی دوبارخودت زودتربگو چقد دلم تنگ شده عادت کردم ب خونوادت پاشو بریم خونه مامانت بعد از یکی دوبار بگو ایندفعه بریم خونه مامانم یا باید بریم اونجا یا خونه شما چون دوتاشونم دوس دارم عادت کردم به رفتن اونجا 

من عین توام😔الانم باشوهرم بحثم شد مقصرمن بودم دوهفتس از دلش درنمیره امشب دیدمش اصلا باهام حرف نمیزد

منم الان قهرم ب خاطر تایپیک قبلیم منکه منتظراشتی نیستم چون فعلا بدم اومده ازش 😀