2777
2789
عنوان

خانمایی که چندسال ازازدواجشون میگذره وباسیاستن

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 53 پست
موافقم اگه مادرشوهر خطایی میکنه باید گف ولی با سیاست مثلا اگه مادرشوهر بیشتر به پسرش پذیرایی میکنه و ...

خیلی افسوس میخورم چون ازاین موردا زیاد برام پیش اومده ومن حرص خوردم وناراحت شدمو به فراموشی سپردم حتی نمیتونم بگم بلدنیستم چجور بگم به نفع خودم باشه😩

همسر من وحشتناک بود

هر چی توی خونه اتفاق میفتاد میذاشت کف دست مامانش و خواهراش

واااای چه روز های بدی رو گذروندم

همش بحث و دعوا

نزدیک مادرشوهرم اینا بودیم

از اونجا رفتیم ولی همش بازم دخالت میکردن

شوهرم خودش فهمید که هیچی مثل فضای ارام واسه ی من نیست

چون اگه من عصبی میشدم زندگیش تلخ میشد

پسرم اومد عالی تر شد

ولی من از دست خونوادش اسیب روحی دیده بودم

ولا کندیم اومدیم یشهر دیگه

سخته واسم خییییلی چون ته تغاریم

ولی ارامش دارم

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزی 2بار حداقل باید مامانشو میدید

وقتی میرفت پیششون من از اینطرف کل بدنم یخ میکرد که الان برگرده دعوا شروع میشه

خوب ام اس نگرفتم

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
روزی 2بار حداقل باید مامانشو میدید وقتی میرفت پیششون من از اینطرف کل بدنم یخ میکرد که الان برگرده د ...

زندگیتون پایدار عزیزم.این به شدت روی مادرش حساسه چون میدونه مادرشم حساسه تمام سعیش اینه اون نرنجه وقتایی که اونجاییم تقریبا منو نادیده میگیره وخیلی کم حرف میزنه باهام . وقتی هم بخوام بگم بریم خونه مامانم میگه میرم طبقه بالای مادر خودمو میگیرم که هرروز اونجا بریم فک میکنه من بدم میاد ازشون 

زندگیتون پایدار عزیزم.این به شدت روی مادرش حساسه چون میدونه مادرشم حساسه تمام سعیش اینه اون نرنجه وق ...

شوهر منم خیلی حساس بود وای وحشتناک

روزیکه ازشون دور شدیم هیشکی باور نمیکرد

این همون.پسره

جونشو.میداد واسه خواهراش

نمیدونی یه وضعی بود

هیچوقت حلالشون نمیکنم

شوهر منم خیلی حساس بود وای وحشتناک روزیکه ازشون دور شدیم هیشکی باور نمیکرد این همون.پسره جونشو.می ...

چطور شد اونهمه فرق کرد اخه امکان نداره بدون رضایت اونا تصمیمی بگیره چه برسه به خونه

چطور شد اونهمه فرق کرد اخه امکان نداره بدون رضایت اونا تصمیمی بگیره چه برسه به خونه

خودش عوض شد کلا

نمیدونم

خدا خیلی کمکم کرد

از خدا بخواه

دلت پاک بوده بازم اسپند دود کن زود زود

چشم