2777
2789
نه بابا پیدانشد چون چیزیم نبرده بود فقط شکسته بود پیگیر نشد پلیس

من خونه همکارم دزد اومده بود دزده رو دنبالش کرده بودن دزده اومده بود از رو دیوار بپره اینا میکشنش میافته پاش میشکنه بعد دادگاه میگه باید خرح درمان بهش بدین همچین مملکتی داریم دزدا هم امنیت شغلی دارن 😕😐

نمیدونم چه جوری وارد ساختمون شده پلیس گفت در ساختمونو راحت باز میکنن در ورودیم که کلید روش بوده چون ...

مغز در ورودی کوجتونو عوض کنیذ از اون کله گاوی ها بخرید که نمیشه کارت کشید

خدایاشکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خونم صد سرقته الان ترسیدم درتونو از حاش کنده بودن؟؟؟اونوقت کسی نشنیدع بوذ از همسایه ها؟؟؟

مال ما و طبقه بالا رو باهم زده بودن هرچند ما به طبقه بالا شک کردیم هی حرفاشو عوض کرد ولی له که شده بود کناره هاش باز شده بود با دیلم شکسته بودن قفلشو

تازه ساعت۶عصر خونه سر سه نبش دم چهار راه اونم خونه سه طبقه که احتمال اینکه یک نفر حداقل توش باشه هست ...

خاک تو سرشون الهی خیر نبینن 

تازه زیاذم شدن تو این مملکت بخاطر گرونیا

خدایاشکرت

لچه ها فقط یه توصیه

اگه دزد وارد خونه شد

یا تو کوچه خیابون خواست چیزی هرتون بدزده 

به هیچ وجه باهاش گلاویز نشید 

مقاومت نکنید

چون اینا دست خالی که نیستن خدای نوکرده بلایی سر آدم میارن

تو شهر ما یه جوون رو به خاطر ۱۰ میلیون پول بی ارزش چون مقاومت کرده بوده کشتن

من بودم دزده بین ساعت ۶ تا ۱۰ شب دزدی کرده چه طور جرات کرده تو این ساعت 

اینا کشیک میدن ازچند روز قبل دستشون میاد چند نفرید کی ساعت خزوج ورودتون هست کارشون خوب بلدن ما آدمای ساده ایی هستیم منم کلید واحدم رو درآپارتمانم بود خونه خواهرمم کلیدش تو جاکفشی بود همسایه بالایی هم نبود قفل درشو شکونده بودن