2777
2789
ما خونمونو دزد زد سه سال پیش خدا فقط بهم رحم کرد اعتماد نداشتم طلاهامو برده بودم همشو در ضد سرقتو له ...

تازه اینا ناشی بودن من دیدم همین درای زد سرقت روبا یک کارت تو یک کلیپ انقدرراحت قشنگ طرف بازش میکرد مثل آب خوردن 😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۰۰ میلیون وای من بودم سکته میکردم

تازه خونش دوباره دزد اومد زنو شوهر دوتایی خواب بودن کم مونده بود تو خواب دیووونه شن اینارو میبینن فرار میکنن دزدا فک کن پس بیخیال شو عزیزم خداتو شکر کن که خودت نبودی تو خونه بلایی سرت بیارن بیخیال

خدایاشکرت
خیلی حس بدیه تجربشو دارم  خونتون دوربین نداشت حلو خونتون تو کوچه؟؟

چرا همسایه رو به روییم داشت رفتم گفت دوربینم تا جلوی خونه شما رو نشون نمیده😔انگشت نگاریم پلیس گفت چون به همه چی دست زدی فایده نداره دیگه 

چرا همسایه رو به روییم داشت رفتم گفت دوربینم تا جلوی خونه شما رو نشون نمیده😔انگشت نگاریم پلیس گفت چ ...

پلیسا بی عرضن بابا خودشون نمیخوان تلاش کنن عزیزم

خدایاشکرت
خیلی حس بدیه تجربشو دارم  خونتون دوربین نداشت حلو خونتون تو کوچه؟؟

نه بعد چیزی پیدا نکرده بود از حرصش کلی وسیله هامونو شکسته بود یه ست خودکار و روان نویس مارک داشتم جعبش خیلی با کلاس بود فک کرده بود جعبه طلا پلیس چقد اثر انگشت از روش بردداشت

دراورو ریخته بود لیرون پیدا کرده بود خونم شده بود بازار شام همه چی ولو 

اگه چیز ارزشمندی مثل دلار طلا پول ساعت گرون اومثالهم داشتی دیگه همینطوری رهاش نکن تو کشو برای خود جای مخفی که عقل جنم بهش نمیرسه پیداکن مثلا تو یکی از کفشات تو جاکفشی بزار یا توی یک جعبه سیم رابط رو خالی کن دکوری بزار گوشه تلویزیون و...وقتی میخوای جایی بری مثل مسافرت و...

پلیسا بی عرضن بابا خودشون نمیخوان تلاش کنن عزیزم

دیگه چه کار کنم دوربین که چیزی نشون نمیده انگشت نگاریم نمیکنن به اوناییم که شک داشتم پلیس گفت نمیشه استناد کرد گفت برو خبری شد زنگ میزنیم عملا هیچی به هیچی 

نه بعد چیزی پیدا نکرده بود از حرصش کلی وسیله هامونو شکسته بود یه ست خودکار و روان نویس مارک داشتم جع ...

منم خونم صد سرقته الان ترسیدم درتونو از حاش کنده بودن؟؟؟اونوقت کسی نشنیدع بوذ از همسایه ها؟؟؟

خدایاشکرت
اگه چیز ارزشمندی مثل دلار طلا پول ساعت گرون اومثالهم داشتی دیگه همینطوری رهاش نکن تو کشو برای خود جا ...

چی بگم سکه هامو دادم بابام بزاره تو کمدش اره جای طلاهام خیلی دم دستی بوده 😔😔😔😔😔

چی بگم سکه هامو دادم بابام بزاره تو کمدش اره جای طلاهام خیلی دم دستی بوده 😔😔😔😔😔

همه میخوان بعد این نصیحتت کنه واسه اینکه دم دست بودو فلان تو خودتو نصیحت نکن بیخیالش شو انگار طلایی نداشتی وگرنه دیوونه میشی فکر کن طلاهات تو بانکه میخری میذاری سر جاش یکی یکی 

غصه نخور 

خدایاشکرت
خب اگ ساختمونتون شخصیه چجوری ور باز بوده ؟بعدم چرا کلیدو گذاشتی رو در خواهر من😐

نمیدونم چه جوری وارد ساختمون شده پلیس گفت در ساختمونو راحت باز میکنن در ورودیم که کلید روش بوده چون همش بین طبقه دوم و سوم در رفت و امدیم کلید رو دره اولمون خالیه چهارمم اشناست