2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهرم

345 بازدید | 13 پست

نامزدم تا خودم نرم دعوتم نمیکنن یه ماه نرم دوماه نرم دعوتم نمیکنن باید هرموقعه خودم خواستم برم هرچقدم بهشون میگم دعوتم بکنید بیام گوششون بدهکار نیس همه بچه هاشون اونجا باشن بازم دعوتم نمیکنن دیروز زنگ زدن نامزدم میگن کجایی چرا به خونه سر نمیزنی گوشیو هم من برداشته بودم ولی هیچ سراغی از من نگرفتن چجوری رفتارکنم باهاشون.

منم دعوتم نمیکنن خودم میرم 😐صاحب خونه ایم دعوت براچی😂

کاربر قدیمی ام       نمیدونم چرا کاربری قبلیم پوکید  خدایا مواظب شوهرم باش💙❤🤲...همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پنج ساله ازدواج کردم سالی دوبار نهایت دعوتمون کنن تو یه حیاطیم خودمم برم محل سگ نمیدن بهم تو رو اگه محل میدن برو

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

عزیزم دید بازدید باید همیشه باشه حتما ک نباید دعوت کنن. اصلا رفتار خوبی نیست شاید یکی رسم داشته باشه ک مناسبت تا مناسبت یکیو دعوت کنه درست نیس ک هروقت دعوتمون میکنن بریم اگ اینجور بود سال تاسال همو نمیدیدیم

هیچ موقعه غذای درست و حسابی نزاشتن جلوم تو دوسال نامزدی میوه ندیدم اصلا همیشه هم جرو بحث هستش

نمیخوام راهنمایی غلط بکنم 

ولی دوران نامزدی یعنی آشنایی 

اگه دیدی تیکه هم نیستین تو تصمیمت بیشتر فکر کن 

کسی نه عوض میشه نه تغییر میکنه 

خودمونو گول نزنیم 

عزیزم دید بازدید باید همیشه باشه حتما ک نباید دعوت کنن. اصلا رفتار خوبی نیست شاید یکی رسم داشته باشه ک مناسبت تا مناسبت یکیو دعوت کنه درست نیس ک هروقت دعوتمون میکنن بریم اگ اینجور بود سال تاسال همو نمیدیدیم