2777
2789

دکتر گفت شنبه توده شو درمیارم و بعدش باید چند جلسه شیمی درمانی و پرتو درمانی بشه،😭😭😭😭😭😭😭

دخترم بهانه زندگیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شفاى عاجل🤲🏻🤲🏻 عزيزم چيزى نيست سينه مشكلى نيست با جراحى حل ميشه  چند وقته كه متوجه شدين

یه هفته ای میشه،نمونه برداری شده و جواب پاتولوژی ش گفته سرطان گرید ۱ 

دکتر مامانم گفت شنبه باید توده ش جراحی بشه و بعدش شیمی درمانی و احتملا  پرتودرمانی

دخترم بهانه زندگیم 
یه هفته ای میشه،نمونه برداری شده و جواب پاتولوژی ش گفته سرطان گرید ۱  دکتر مامانم گفت شنبه بای ...

عزيزم خوب ميشه گريد ١ مشكلى نداره خدارو شكر كه زود متوجه شدين 

كسى تو فاميل درجه يكشون داشته اين مشكلو؟؟؟

عزيزم خوب ميشه گريد ١ مشكلى نداره خدارو شكر كه زود متوجه شدين  كسى تو فاميل درجه يكشون داشته ا ...

نه،اصلآ سابقه فامیلی نداریم

مادرم همش گریه میکنه و نگرانه،از عوارض شیمی درمانی ش میترسه

دخترم بهانه زندگیم 
نه،اصلآ سابقه فامیلی نداریم مادرم همش گریه میکنه و نگرانه،از عوارض شیمی درمانی ش میترسه

چرا ؟؟؟عزيزم دلداريش بده 

حتما خوب ميشه خدايى نكرده اگه پخش شده بود چى ؟؟؟خدارو شكر كه زود فهميدين 🤲🏻

تو اين مرحله حتما خوب ميشه عوارض شيمى درمانى حالت تهوعه كه آمپول ضد تهوع ميزنن و يكروز اذيت ميشه و فرداش خيلى بهتره 

آرع،تازه بیمه تکمیلی هم دارن

خب گلم بهتر 

بخدا نگرانت شدم با اينكه دفعه اوله باهات مكالمه داشتم 

عزيزم بعد از شيمى درمانى و اشعه زندگى معمول رو دارن وعمر طبيعى 🤲🏻انشالله كه سايشون ساليان سال بالاى سرتون باشه 

کاش شیمی درمانی نمیشد و فقط با جراحی توده شو برمیداشتن

عزيزم شيمى درمانى ميشه كه انشالله برگشت نداشته باشه حتما بايد انجام بده سخته هم براى خودش هم شماها ولى توكل داشته باش