2777
2789
عنوان

بیایین جواب پاتولوژی مامانم و بردیم پیش دکتر

| مشاهده متن کامل بحث + 1518 بازدید | 28 پست
عزيزم شيمى درمانى ميشه كه انشالله برگشت نداشته باشه حتما بايد انجام بده سخته هم براى خودش هم شماها و ...

شیمی درمانی چجوریه؟قرصه ؟آمپوله ؟چیه؟

چجوری انجام میشه؟

دخترم بهانه زندگیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیمی درمانی چجوریه؟قرصه ؟آمپوله ؟چیه؟ چجوری انجام میشه؟

يه سرى آمپول تو سرمشون ميزنن كه ضد تهوع هم توشه  شنيدم البته چون گريد يكه فكر نكنم ريزش مو داشته باشه اگرهم باشه كمه

پدرتون در قيد حياتن؟؟؟

خواهرشوهرتون پاتولوژی انجام داد؟ کدوم شهر هستین؟

بله ولی جزئیات رو نمیدونم. فقط میدونم دکتر گفتن گرید ۲ هست باید دارو مصرف کنن تا ۶ ماه بعدش اگر همچنان مشکل داشت جراحی.

شیراز

لطفا لطفا خواهش لایک نکنید عزیزانم

[QUOTE=114476152]بله در قید حیاتن[/QUOTE

خيلى ميتونن كمكشون كنن بادلدارى و صحبت الان خيلى دوست داره حس كنه پدرتون كنارشه 

البته دلسوزى براش نكنين بدتره

سعى كنين قاطع باشين كه اطمينان كنه و دلگرم شه و تكرار نكنين چون حس ميكنه بهش دروغ ميگين حتى اگه پشت سرش ناراحتين جلوى مادرتون نشون ندين 

اين بيمارى ارتباط مستقيم با استرس داره

عزیزم اینکه گرید ۱ هستش خبر خوشیه براتون

سرطان سینه خیلیییی نادره گرید ۱

این یعنی احتمال ۹۹ درصد هیچوقت برنمیگرده انشالله 

سرعت رشد تومور فقط کمی بیشتر از سلولهای عادیه

مرکز مشاوره روانشناسی: تهران_ ابتدای خیابان سهروردی جنوبی_ حسام زاده غربی_مرکز مشاوره بهزیستی🌷
عزیزم اینکه گرید ۱ هستش خبر خوشیه براتون سرطان سینه خیلیییی نادره گرید ۱ این یعنی احتمال ۹۹ درصد ه ...

مادرم پریروز جراحی شد و فقط توده رو برداشتن ،زیر بغل ش هم شکافته بود و گفت خوشبختانه غدد لنفاوی سالم بوده

توده رو دادیم پاتولوژی و منتظر جوابیم 

دکتر گفت بغدش باید شیمی درمانی و احتملا پرتودرمانی بشه

دخترم بهانه زندگیم