2777
2789
عنوان

آيا مردها هم PERIOD مي شوند.

1377 بازدید | 116 پست

دوستان سلام

من حكيمه، مريم حقيقي هستم.

تخصص من طب سنتي براساس مزاج شناسي و طبع شناسي هست.

امروز مي خوام در مورد بعضي رفتارهاي آقايان كه شبيه رفتار قبل از قاعدگي خانومهاست توضيح بدم.

شايد شما هم با اين موضوع برخورد كرديد.

اول از عزيزاني كه از مطلب علمي يا طولاني خوششان نمي آيد عذر خواهي مي كنم و از اينكه به اين تاپيك سرزدند تشكر مي كنم.

دوم خواهش مي كنم  تا زمانيكه عبارت « پايان مطلب» تايپ نكردم  تحمل بفرماييد و از ارسال كامنت و سوال خوداري كنيد .

پس از اتمام اگر تمايل داشتيد براساس ارسال دقيق روز و ماه و تولد همسرتون منحني بيورتيمش رو ارسال و تفسير كوچيكي هم روش مي نويسم تا بيشتر با مطلب آشنا بشيد.

متشكرم

سلامت و رضايت شما افتخار من است.متخصص طب سنتي

معمولا خانومها قبل از قاعدگي اين موارد رو كم و بيش تجربه مي كنند

تغییرات ایجاد شده در خلق و خو :

این مشکلات ممکن است به صورت کسلی، پرخاشگری، سستی و زودرنجی، بی خوابی و تمرکز نداشتن و یا تحریک پذیری بالا اشاره کرد. از جمله تغییرات جسمانی می توان به احساس تهوع، تغییرات اشتها، احساس سنگینی در لگن، احساس پری در پستان ها، تغییرات در پوست و … اشاره کرد.

از مهم ترین دلیل ایجاد این اتفاقات به هم خوردن تعادل در ترشح هورمون های استروژن و پروژسترون می باشد. بهتر است بدانید که در طول ماه استروژن ترشح می شود که مقدار آن پیش از تخمک گذاری بیشتر می شود و تخمدان ها نیز تولید می کنند. در این ماه نیز سطح پرولاکتین بالا می رود این هورمونی است که پستان ها را تحریک می کند.

شايد شماهم اين علائم رو بعضي مواقع در مردها كم و بيش ديده باشيد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا اين منحني چيه و اساسا بيورتيم  از كجا اومده؟

تاریخ کشف این پدیده علمی به سال های ۱۸۹۷ تا ۱۹۱۲ میلادی باز می گردد . در آن زمان دکتر هرمان سوبودا, استاد روانشناس دانشگاه وین (اتریش ) در تحقیقات خود متوجه شد که حالت جسمی و احساسی بیماران او به صورت چرخه ای است . وی با ثبت دوره های بیماری و سکته قلبی و توهمات بیماران خود, متوجه شد که چرخه یا سیکل تکرار اوج و نزول انرژی فیزیکی و جسمی افراد هر ۲۳ روز یکبار تکرار می شود و چرخه شارژ و دشارژ انرژی احساسی افراد, هر ۲۸ روز یکبار تکرار می شود.

همزمان با او و بدون اطلاع وی, در برلین هم دکتر ویلهلم فلیس , پزشک و دوست نزدیک روانشناس بزرگ زیگموند فروید, این چرخه های ۲۳ و ۲۸ روزه را با فروید در میان گذاشت که ضمن تایید, نظریه وی روی افراد مختلفی آزمایش شد . بعد از آنها فردی به نام پروفسور آلفرد تلتچه که استاد علوم مهندسی بود, متوجه شد که قدرت استدلال و توانایی ذهنی شاگردانش همیشه یکسان نیست و از یک سیکل ۳۳ روزه تبعیت می کند. این دوره ها نه تنها در مورد شاگردان ضعیف و متوسط اتفاق می افتاد بلکه در مورد دانشجویان قوی و مستعد هم همین اتفاق رخ می دهد و هوش و هوشیاری آنها نیز یک الگوی ریتمیک ۳۳ روزه را دنبال می کرد . به عبارت دیگر, قابلیت افراد برای جذب و تفسیر ایده های جدید و توانمندی های ذهنی آنها, در یک سیکل ۳۳ روزه تکرار می شود. بعد از کشف این پدیده در جسم و روح و ذهن انسان, تحقیقات زیادی در آلمان, ژاپن و ایالات متحده صورت گرفته که نتایج آن در مقالات علمی متعددی درج و اثبات شده است.

از طرف دیگر هم باید یادآوری شود که نظریه شارژ و دشارژ متناوب باتری های انرژی درون روح و جسم یک نظریه جدید نیست و از زمان های بسیار دور پر و خالی شدن متناوب و دوره های انرژی طبیعت یک امر بدیهی و جا افتاده محسوب می شود. نظریه ئین و یانگ در فلسفه های چینی و ژاپنی نیز به روشنی بیانگر وجود همین پدیده است. بیوریتم فقط شکل ریاضی شده و قانونمند این پدیده است.

ناحیه اول ناحیه مثبت, پرانرژی یا اکتیو ( Active ) است که در بالای نقطه صفر قرار دارد . هریک از چرخه ها که در این ناحیه قرار دارند, در مرحله شارژ است و قابلیت اعتماد دارد .

ناحیه دوم ناحیه منفی, کم ارزش یا پسیو ( Pasive ) است که در پایین نقطه صفر قرار دارد. هریک از چرخه ها در این ناحیه در مرحله دشارژ یا ضعف قرار دارد .

ناحیه سوم, نقطه بحرانی ( Critical ) است که دقیقا" مرز نقطه صفر است و مرحله گذر از ناحیه مثبت به ناحیه منفی یا بالعکس است . این نقاط بسیار حساس هستند و در این روزها هیچ چیز قابل حدس نیست و طبیعت, خلق و خو و رفتارهای فیزیکی, احساسی و ذهنی انسان به طرز وحشیانه و افسار گسیخته ای تغییر می کند و نباید اعتبار زیادی برای آنها قائل شد و لحظات بحرانی زندگی افراد معمولا" روزهــایی هستند که هریک از منحنی ها از حالت مثبت به حالت منفی می روند و می توانند روزهای نحس و بدشانسی باشند