2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 25 ابان رابطه مشکوکم بودش نزدیکه به 19 روز پیش باید بتام بالاتر میبود دیگه

اره ايشالا بتات بالاتر نره

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

عزیزم اورژانسی رو کی خوردی؟ ممکنه دیر خورده باشی به خاطر همین دیگه اثر نکرده و باردار شده باشی چون ...

4 ساعت بعد رابطه خوردمش

نه به موقع خوردمش

تازه از دوشنبه تا امروز لکه بینی داشتم

خدا کنه حامله نباشم

4 ساعت بعد رابطه خوردمش نه به موقع خوردمش تازه از دوشنبه تا امروز لکه بینی داشتم خدا کنه حامله نب ...

ایشالا نیستی

راستی چرا بیبی چک نمیزنی

یوقت اون لک لانه گزینی نبوده باشه😕

💏"You & me 💕make a wonderful "We
ایشالا نیستی راستی چرا بیبی چک نمیزنی یوقت اون لک لانه گزینی نبوده باشه😕

بیبی چک دوبار زدم منفی بوده

فک کنم بارداری شیمیایی بوده باشه

لانه گزینی مگه 16, 17 روی بعد نزدیکی انجام میشه?

من شنیدم چن روز بعده لقاح لانه گزینی میکنه جنین

که طبیعتا وقتی طرف عقب میندازه باید بتاش بالا باشه ولی برا من 15 هسش خیلی پایینه هرجور فک میکنم

ممکنه بارداری شیمیایی باشه?

بیبی چک دوبار زدم منفی بوده فک کنم بارداری شیمیایی بوده باشه لانه گزینی مگه 16, 17 روی بعد نزدیکی ...

اره اگه بیبی چک منفی بوده نگران نباش احتمالا باردار نیستی ولی لانه گزینی نزدیکیای پریود اتفاق میفته گاهی وقتا با اون اشتباه گرفته میشه حتی

ولی شما نگران نباش چیزی نیست

💏"You & me 💕make a wonderful "We
اره اگه بیبی چک منفی بوده نگران نباش احتمالا باردار نیستی ولی لانه گزینی نزدیکیای پریود اتفاق میفته ...

خدا کنه چیزی نباشه عزیزم

لطفا برام دعا کن پریود بشم چون تازه کار کردنو شروع کردم اصلا نمیتونم بچه داری کنم واس یه شُک بزرگه

طبق رفرنس اکثر ازمایشگاه ها۱۰تا۲۵  مشکوکه ولی بازم بستگی به ازمایشگاهی داره که ازمایش دادی از ...

سلام یه روز بعد تاخیر بیبی پکم جواب داد براتون یا مستقیم آز دادین؟

ممنون که تنهام نذاشتی نفسم 😍
 سلام شما با یه روز تاخیر بیبی چکم نشون داد؟

سلام عزيزم بله روز دوم مديكور زدم منفي بود رفتم ازمايش ٤١ بود چهار روز بعد رفتم ٣٨٤ بود

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

سلام یه روز بعد تاخیر بیبی پکم جواب داد براتون یا مستقیم آز دادین؟

عزیزم من چهار روز مونده به موعدم بی بی چک نشون داد، صبر کردم 

یه روز بعد موعدم رفتم ازمایش دادم تا بتا به اندازه کافی بالا رفته باشه نیاز به تکرار نباشه

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰