2777
2789
1- فیلم پ.ورن ، آفت زندگی زناشویی ست 2- اگر بنا به استفاده از فیلم پ.ورن باشه، درست و صحیحش اینه که ...

من اینجا گفتم اگر خود.ارضایی وارد بشه، رابطه جنسی مختل میشه

منظورم از نظر آماری بود ( هفته ای یک بار ، باعث اختلال در رابطه میشه )

من اینجا گفتم اگر خود.ارضایی وارد بشه، رابطه جنسی مختل میشه منظورم از نظر آماری بود ( هفته ای یک با ...

بله متوجه شدم کلا دوبار بیشتر من ندیدم تو این 5 ماه

اونم فکر کنم تقصیر خودم بود که باهاش قهر بودم 

عشق حقیقی‌ و‌ دوستان وفادار ،دوگنجی‌ که‌ یافتنشان‌ دشواراست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا خود.ارضایی برای مرد حتی در دوران متاهلی لازمه اونم به 2 دلیل : 1- احساس قدرت روی اندام جنسی خو ...

خب با این حساب با توجه به اینکه من حتی 8 ماه هم بزرگترم همون بهتر آزادش بذارم هر وقت دلش خواست خودارضایی کنه تا بعد 45 سالگیش هم با همین راضی باشی

عجب آمار عجیبی بود...

1- فیلم پ.ورن ، آفت زندگی زناشویی ست 2- اگر بنا به استفاده از فیلم پ.ورن باشه، درست و صحیحش اینه که ...

ولی اینکه میگید فیلم پور.ن آفت زندگی زناشوییه من رو نگران کرد

الان من چی کار کنم ؟! باید جلوش رو بگیرم؟!چجوری؟! خب من مخالفت کنم فقط جلوی من نمیبینه شاید گوشیش رو بلاک کنه رمزش هم به من نگه ..وقتی تو مغازه هست ببینه....راه حلی به نظرم نمی رسه!!!!

کلا خود.ارضایی برای مرد حتی در دوران متاهلی لازمه اونم به 2 دلیل : 1- احساس قدرت روی اندام جنسی خو ...

من در مورد خودارضایی نظرم عجیبه چون وقتی خانما میشنون حسابی نصیحتم میکنن و کفرشون درمیاد...ههههه

دوست دارم نظر شما رو بدونم آیا این تفکر من درباره خودارضایی رو میپسندید:

من میگم بدن خودشه و هر کاری دوست داره با بدنش بکنه آزاده  این به من به عنوان همسرش مربوط نیست خودارضایی یک مسئله خصوصیه به خود شخص مربوطه . 

دخالت بی جهت من و بیان اینکه این کار گناهه فقط براش بار روانی ایجاد میکنه مثل شرم .پنهان کاری. ترس و اضطراب و حس گناه که از همش بدتره!

من میگم خودارضایی ضرری نداره و این احساس گناه ناشی ازش هست که به فرد آسیب میزنه!

این رو با مطالعه و تحقیق می گم خیلی در موردش مطلب خوندم و جست و جو کردم و احساس کردم این برداشت منطقیه.

توضیح بدین.  یعنی چی کنترل بیرونی؟!

فرضیه عملیاتی که روانشناسی کنترل بیرونی در جهان به کار می گیرد این استافرادی که کار خطایی انجام می دهند تنبیه کنید، آن گاه، آن ها کاری را انجام خواهند داد که شما می گویید درست است، سپس به آنها پاداش دهید و تشویق کنید، و آن ها به انجام کاری که شما می خواهید ادامه خواهند داد. این چهارچوب ذهنی، بر اندیشه اکثر مردم کره زمین حاکم است. دلیل شیوع این نوع روان شناسی این است که در دست رهبران، دارندگان قدرت، کارگزاران دولت، مدیران، والدین، معلمان و دیگر کسانی است که درست و نادرست را تعیین می کنند و بطور کامل از این طرز تفکر حمایت می کنند و آدم های تحت کنترل این افراد، کنترل ناچیزی بر زندگی خود دارند و با تن دادن به کنترل این افراد قدرتمند، احساس امنیت می کنند.

روان شناسی کنترل بیرونی، اجبارگرا و زورگراست و موجب ناخشنودی گسترده ایست که با وجود سعی و کوشش زیاد هنوز نتوانسته ایم آن را کاهش دهیم. وقتی افراد کاری را که ما می خواهیم انجام نمی دهند، اولین چیزی که به نظر ما می آید توسل به زور و اجبار است. این روانشناسی نیاکان ماست، روانشناسی پدران و پدربزرگان، مادران و مادربزرگان، معلمان و رهبران ما و تقریبا تمامی کسانی که آن ها را می شناسیم.

اعمال زور برای به کرسی نشاندن حرف خودمان در زندگی سابقه ای چنان طولانی دارد که آن را بدیهی می پنداریم و بدون فکر کردن، به کار می گیریم. نه برایمان مهم است که بدانیم این شیوه رفتار از کجا آمده و نه به اعتبار و درستی آن شک می کنیم.

اگر کنترل بیرونی منشا این همه مصیبت و ناخشنودی است، پس چرا تقریبا همه مردم، حتی افراد ضعیفی که به شدت از آن رنج می برند آن را انتخاب می کنند؟

پاسخ ساده است: موثر است و جواب می دهد.

کنترل بیرونی برای افراد قدرتمند موثر است چون بیشتر اوقات با آن، خواسته شان را به دست می آورند. برای ضعیفان نیز موثر است چون تاثیرش را بر روی خود می بینند و امیدوارند روزی آن را بر روی فرد دیگری به کار گیرند.

همه افراد، اعم از کنترل کننده و کنترل شونده از روانشناسی کنترل بیرونی آسیب می بینند و فرصت شاد زیستن و خوشبختی را از دست می دهند. این روانشناسی چنان گسترش یافته که تمام جنبه های زندگی ما را فرا گرفته است و شادمانی، سلامت، زندگی زناشویی، خانواده، توانایی آموختن و تمایل به کار با کیفیت را تخریب می کند. کنترل بیرونی علت بسیاری از خشونت ها، جرایم، اعتیادها و روابط جنسی بدون عشق در جامعه ماست.

منبع: کتاب درآمدی بر روان شناسی امید، تئوری انتخاب / دکتر ویلیام گلسر، ترجمه دکتر علی صاحبی

ولی اینکه میگید فیلم پور.ن آفت زندگی زناشوییه من رو نگران کرد الان من چی کار کنم ؟! باید جلوش رو بگ ...

هر رفتاری علت یا عللی داره

خود.ارضایی هم عللی داره

شناسایی علل + رفع علل

هر رفتاری علت یا عللی داره خود.ارضایی هم عللی داره شناسایی علل + رفع علل

علتش قهر کردن من بوده ؟!

دیگه این کار رو نکنم اونم خودارضایی نمیکنه؟!

بله؟ درست گفتم

هر رفتاری علت یا عللی داره خود.ارضایی هم عللی داره شناسایی علل + رفع علل

آقای مشاور شما قبلا گفتید که اشکال نداره مرد متاهل خودارضایی کنه دلیلم اوردین

حالا چرا میگید باید علتش رو پیدا کرد و رفعش کرد

من با خ.ا کردنش هیچ مشکلی ندارم که 

علتش قهر کردن من بوده ؟! دیگه این کار رو نکنم اونم خودارضایی نمیکنه؟! بله؟ درست گفتم

نه صرفا، علل مختلف

بخشیش مربوط به کودکی و نوجوانی

بخشیش مربوط به شرایط کنون

آقای مشاور شما قبلا گفتید که اشکال نداره مرد متاهل خودارضایی کنه دلیلم اوردین حالا چرا میگید باید ع ...

اون کامنتی که من اینو گفتم، پیدا کن و دوباره بخونش !!!

توضیح دادم شرایطش رو

اون کامنتی که من اینو گفتم، پیدا کن و دوباره بخونش !!! توضیح دادم شرایطش رو

خود.ارضایی برای مرد حتی در دوران متاهلی لازمه

اونم به 2 دلیل :

1- احساس قدرت روی اندام جنسی خودش

2- کاهش احتمال سرطان پروستات

در مورد 1 باید بگم که از دوران مجردی و نوجوانی با خودش به همراه داره، اما از نظر آماری نباید بیش از یک بار در ماه در دوران متاهلی داشته باشه

در مورد 2 اینو بگم که از سن 45 به بعد، مرد از نظر طبیعی باید 2 الی 3 بار در هفته ( م.نی) ازش خارج بشه ، یعنی افزایش کارکرد بیضه (پروستات و سیستم مربوطه )

که یا باید بره به سمت تعدد زوجین، یا باید اختلاف سنی ش با همسرش بالای 10 سال باشه، یا خود.ارضایی