2777
2789
بنظرم مردا بیشتر از زنا دهن بینن... بازم خانوما یکم بالا و پایین میکنن اونا سریع حرف مردم میکنن تو گ ...

دقیقا زندگیم شده زهرمار.اونی که تو جمع همش حواسش بهم بود الان باهاش تو جمع حرف میزنم بهم نگاه نمیکنه

دقیقا زندگیم شده زهرمار.اونی که تو جمع همش حواسش بهم بود الان باهاش تو جمع حرف میزنم بهم نگاه نمیکنه

تو خونه چی؟ 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خونه باز بهتره ولی نه مثل قبل،حرف مشترکمون فقط در مورد دخترمونه. میگم که خیلی چیزارو تو حرفاش با باباش اینا میفهمم بپرسمم خیبی کوتاه توضیح میده قبلا خودش بدون پرسیدن میگفت میخوام ماشین عوض کنم چی بگیریم بنظرت یا مثلا اعصابم خورده دعا کن مشکل دارم تو کارم الان همینارو تو حرفاش با بقیه میفهمم

خدارو شکر من چنین مشکل ندارم یا تا الان نداشتم!

نه اون من رو کنترل میکنه نه من اون رو

حتی بیشتر اوقات گوشیامون دست همدیگه است

منم که شبکه اجتماعی ندارم نی نی سایتم که پسورد داره از این نظر خیالم راحته .

تصمیم گرفتم کاریم به فیلمایی ناجوری که دانلود میکنه نداشته باشم حتی به پیامای دوستاشم کاری ندارم ....براشم مهم نیست گوشیش دستم باشه یا نه احساس میکنم چیزی نیست که مخفیش کنه ....

شایدم اشتباه میکنم

عشق حقیقی‌ و‌ دوستان وفادار ،دوگنجی‌ که‌ یافتنشان‌ دشواراست
یه مرد چطوری میتونه به ذهن زن امنیت بده که خانم مرتب نپرسه؟ و یک زن چطور میتونه اطمینان بده که مرد ه ...

این مقوله ی ذهن ایمن ، 2 بعد کلی داره:

1- ذهن من از نظر ژنتیکی و محیطی (خانوادگی، رشدی ، تربیتی و .. ) ایمن باشه

2- فرد مقابل در رابطه ( دوست، شریک زندگی، همکار، و ... ) بتونه یک رابطه ی ایمن رو برای من بسازه

گزینه ی اول که مربوط به من ِ

گزینه ی دوم: صداقت ، مشورت ، همفکری ، اجتناب از پنهان کاری و ...

ممنون از راهنماییتون ببینین من از اول دلم میخواست همسرِ رفیقی باشیم برای همدیگه سعی خودمو هم کردم،ک ...

خب اینی که برام تعریف کردی، احتمال این هست که همسرت نسبت به تو داره سرد میشه !!!

البته این یک احتماله

و باید در کیفیت و کمیت رابطه ی جنسیت هم دنبالش بگردی

خدارو شکر من چنین مشکل ندارم یا تا الان نداشتم! نه اون من رو کنترل میکنه نه من اون رو حتی بیشتر او ...

قاعده ی اول اینه ک به چیز منفی فکر نکنی

و طرفت رو از چیزای منفی مبرا بدونی

اما منطق هم میگه باید همیشه حواس آدم به زندگی باشه

پیشگیری همیشه بهتر از درمانه

قاعده ی اول اینه ک به چیز منفی فکر نکنی و طرفت رو از چیزای منفی مبرا بدونی اما منطق هم میگه باید ه ...

ببخشید تو دوره آشنایی چقد طبیعیه که راحت باشیم؟ منظورم اینه که تقریبا از جلسه چندم درسته که دست مونو بگیره؟ درسته که بگیم نه؟ دور نمیشه؟ چطوری بگیم که هم ناراحت نشه و هم نگیره؟ 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
قاعده ی اول اینه ک به چیز منفی فکر نکنی و طرفت رو از چیزای منفی مبرا بدونی اما منطق هم میگه باید ه ...

آقای مشاور الان ما کارمون درست بوده یا اشتباهه

هیچ چیز مخفی از هم نداریم

من با اینکه میدونم فیلم پو.رن دانلود میکنه اهمیت نمیدم گاهی حتی به منم نشون میده میگه یاد بگیر کارم از نظر شما درسته؟!

با توجه به تجربیاتی که از خانما شنیدم 

به این نتیجه رسیدم

من اگه جبهه بگیرم فیلم پو.رن نبین و باهاش بحث کنم اون این کار رو کنار نمی زاره بلکه فقط مخفیش میکنه!

پس از اول چیزی نگفتم ... منعش نکردم تا حریص تر نشه

حالا احساس میکنم کمتر میبینه و اگه بخاد ببینه تنهایی نمیبینه به منم نشون میده منم شدم همراهش

واقعا نمیدونم درسته یا غلط؟

اما ترجیح می دم به تمام کارهاش احاطه داشته باشم ترجیح میدم چیزی رو پنهان نکنه و عادت نکنه به پنهان کاری 

یه سوال دیگه ام داشتم 

من همین بی تفاوت بودن رو در مورد چند بار خودارضایی کردنش هم داشتم

متوجه شدم اما سکوت کردم و نمیدونه که من میدونم ....

سعی کردم بفهمم چرا ... آیا من چیزی براش کم گذشتم ؟

اما بعد به این نتیجه رسیدم چون به این کار عادت داشته از مجردیش حالا نمیتونه ترکش کنه...

به نظرم اینم براش یه فانتزی جنسی هست انگار دوست داره گاهی به ندرت البته خودارضایی کنه اونم که اسمش روش هست خودش خودش رو ارضا کنه و از من کاری ساخته نیست که بتونم جلوش رو بگیرم

بازم فکر کردم من اگه منعش کنم حریص تر میشه نیازش کم نمیشه بلکه مخفی میشه .... پس نادیده گرفتم

ولی واقعا میخوام بدونم کارم درست بوده یا نه؟!

ببخشید تو دوره آشنایی چقد طبیعیه که راحت باشیم؟ منظورم اینه که تقریبا از جلسه چندم درسته که دست مونو ...

سلام

دست گرفتن یا نگرفتن، بستگی به اعتقادات دینی داره

درضمن، مقوله ی دست دادن ( موقع سلام و خداحافظی) با گرفتن دست (موقع قدم زدن، حرف زدن، فیلم دیدن و ...) فرق داره

آقای مشاور الان ما کارمون درست بوده یا اشتباهه هیچ چیز مخفی از هم نداریم من با اینکه میدونم فیلم پ ...

1- فیلم پ.ورن ، آفت زندگی زناشویی ست

2- اگر بنا به استفاده از فیلم پ.ورن باشه، درست و صحیحش اینه که فیلم های استاندارد دیده بشه تا زوجین بتونن پوزیشن های جذاب و استاندارد رو یاد بگیرن

3- اگر خود.ارضایی وارد رابطه ی زناشویی بشه، س.ک.س از بین میره

یه سوال دیگه ام داشتم  من همین بی تفاوت بودن رو در مورد چند بار خودارضایی کردنش هم داشتم متوج ...

کلا خود.ارضایی برای مرد حتی در دوران متاهلی لازمه

اونم به 2 دلیل :

1- احساس قدرت روی اندام جنسی خودش

2- کاهش احتمال سرطان پروستات

در مورد 1 باید بگم که از دوران مجردی و نوجوانی با خودش به همراه داره، اما از نظر آماری نباید بیش از یک بار در ماه در دوران متاهلی داشته باشه

در مورد 2 اینو بگم که از سن 45 به بعد، مرد از نظر طبیعی باید 2 الی 3 بار در هفته ( م.نی) ازش خارج بشه ، یعنی افزایش کارکرد بیضه (پروستات و سیستم مربوطه )

که یا باید بره به سمت تعدد زوجین، یا باید اختلاف سنی ش با همسرش بالای 10 سال باشه، یا خود.ارضایی