2777
2789
خیر! موضوع کنترل بیرونی، از دل خانواده و والدین میاد و به عنوان یک الگوی تربیتی در فرد نهادینه میش ...

به نظر شما کسی که با خانواده خودش 

مثلا پدر ،مادر مشکل داشته باشه

منظور از مشکل حالا اختلاف نظر ، و بحث و ....

میتونه تو زندگی مشترک موفق باشه

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
جدااا؟؟؟ نی نی یارا چی پس؟

اینجا خودش مشاور و کلینیک داره بعید میدونم ایشون جزو کارمند ها و مشاورهای نی نی سایت باشن! باید مجوز داشته باشن ، از نی نی یار میپرسم 

ریپلای رو بیشتر از لایک دوست دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه ساله دقیقا خودم ۲۶ لیسانس شوهرم۳۳ فوق لیسانس

پس مدت زمانی زیادی از ازدواج نگذشته

هرچه زمان بیشتری بگذره، الگوی های میان فردی بین زوجین، مستحکم تر و با ثبات تر میشن

و تغییرش سخت تر

یکی از علل زیر بنایی مشکلات زوجین، حرف نزدن و مذاکره نکردن با هم دیگر در مورد موضوعات است

زوجین توقع دارن از هم که فکر همو بخونن و بفهمن که چی میخوان

و هیمن قضیه باعث اختلاف نظر میشه

چطوری باید با فرد مورد نظر حرف بزنیم که هم فک نکنه که کنترلش میکنیم و هم خیال خودمون راحت بشه؟ 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
به نظر شما کسی که با خانواده خودش  مثلا پدر ،مادر مشکل داشته باشه منظور از مشکل حالا اختلاف ن ...

اگر یاد بگیره چطور مشکلات رو حل کنه ، بله

اما اگر بلد نباشه، و همون الگوی خانواده رو در پیش بگیره، خیر ، قطعا به مشکل میخوره

چطوری باید با فرد مورد نظر حرف بزنیم که هم فک نکنه که کنترلش میکنیم و هم خیال خودمون راحت بشه؟ 

دراصل سوالت اینه:

چطور کنترل کنیم، بدون اینکه طرف بفهمه داره کنترل میشه !؟

اینجا خودش مشاور و کلینیک داره بعید میدونم ایشون جزو کارمند ها و مشاورهای نی نی سایت باشن! باید مجوز ...

این سطح از بدینی و سوء ظن، قابل تامل و توجه است.

و از اعضای قدیمی هستم، اکانت کاربری قبلی رو حذف کردم، چون شماره مبایل واگذار شد.

شما اگر با شخص بنده و تاپیک مشکلی دارید، می توانید از تاپیک خارج شوید.

من اوقات استراحت، به آموزش رایگان می پردازم.

دراصل سوالت اینه: چطور کنترل کنیم، بدون اینکه طرف بفهمه داره کنترل میشه !؟

بله بله 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
بله بله 

پس دقیقا رسیدیم به تاپیک:

کنترل بیرونی، می تواند ازدواج را نابود کند.

کنترل بیرونی، روابط رو نابود میکنه.

رابطه ی والد-فرزندی ... زوجین ... دوستی ... کاری ... و هر نوع رابطه ای

اینجا خودش مشاور و کلینیک داره بعید میدونم ایشون جزو کارمند ها و مشاورهای نی نی سایت باشن! باید مجوز ...

اخه برو کلینیک سوال جوابارو بخون اصلا کمکی نمیکنه به ادم اخرشم میگن به مشاور مراجعه کنین هیچ راه حل خاص و مفیدی ندیدم تو هیچکدوم🙄

خانوما اگه درخواستارو جواب ندن اتفاقی نمیفته

اخه برو کلینیک سوال جوابارو بخون اصلا کمکی نمیکنه به ادم اخرشم میگن به مشاور مراجعه کنین هیچ راه حل ...

من هم مطالعه کردم، متاسفانه تخصص لازمه ندارن!

یا گاها صرفا مشاور هستن، در صورتی که در مسائل زوجین، ما نوع متخصص نیاز داریم:

زوج درمانگر

س.ک.س تراپیست

مشاور کمک تخصصی نمیتونه داشته باشه

پس دقیقا رسیدیم به تاپیک: کنترل بیرونی، می تواند ازدواج را نابود کند. کنترل بیرونی، روابط رو ...

یعنی نپرسیم کجا بودی کی بود زنگ زد؟.... 

چیکار کنیم دقیقا

پس مدت زمانی زیادی از ازدواج نگذشته هرچه زمان بیشتری بگذره، الگوی های میان فردی بین زوجین، مستحکم ت ...

نه نگذشته ولی مشکلات دارن بیشتر میشن و حل نشده میمونن طرف مقابلم حاضر به صحبت جدی نیست فقط برچسب میزنه تو حسودی حساسی و.....

فکر میکنم هرچی باهاش حرف میزنم درباره مشکلات بدتر خودمو خراب میکنم

پس دقیقا رسیدیم به تاپیک: کنترل بیرونی، می تواند ازدواج را نابود کند. کنترل بیرونی، روابط رو ...

منم سوال این خانوم رو دارم

یعنی نمپرسیم کجا بودی ،با کی بودی؟

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .