2777
2789
😶

ببخچید😶

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا تا مجرد هستین، باید این چیزارو یاد بگیرین

توضیح بدین برامون 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
اتفاقا تا مجرد هستین، باید این چیزارو یاد بگیرین

بد اموزی نداشته باشه یه وقت😀

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

اتفاقا من هیچ کنترل بیرونی نداشتم....اینکه کجا میری کی پشت تلفن بود یا کجایی و کی میای.میزاشتم خودش بگه تلفن زدنام فقط در حالت کار ضروری بود ولی الان بد عادت شده انگار فکر کرده برام مهم نیست چون دیگه هیچیو نمیگه میپرسمم انگار سختشه جودب دادن در عوض مامانش که خیلی سوال میپرسن راحت همه چیو توضیح میده

راه حل لطفا

دنبال مجردا هم هست الان کیس مورد نظرش رسید 😆

کی😑

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

استارترلطفا به تاپیکتون ادامه بدید و آموزش هایی که می‌خواستید بگذارید رو بگذارید 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده