2777
2789
نه نگذشته ولی مشکلات دارن بیشتر میشن و حل نشده میمونن طرف مقابلم حاضر به صحبت جدی نیست فقط برچسب میز ...

مرد ها عموما توانایی حل مشکلات بین فردی خصوصا با زنان رو ندارن

یکی از دلایلش، تک جنسیتی بودن مدارس ، دیگری روابط ضعیف و درهم تنیده با مادر و ...

ازز طرفی ، سبک رشدی قلدر مابانه هم بی تاثیر نیست !

دوست نداره کسی بهش چیزی یاد بده !!! تا خودش به مشکل پی ببره

و همین باعث میشه زوجین برای حل مشکل اقدام نکنن، مشکلات انباشته و تلنبار بشن

و رابطه به مرور به سردی گرایش پیدا کنه، و فاصله بین زوجین بیشتر

و اینجور مواقع ، زنبه عمع درمانی گرایش پیدا میکنه ( یعنی کمک گرفتن از افراد غیر متخصص)

شاید راه حل های موجود اینا باشن برای راضی کردن مرد:

سیاست های زنانه

استفاده از ریش سفید

ایجاد احساس خطر قریب الوقوع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس از خودتم همین سوالو میپرسم: اگر ازت بپرسم چرا میپرسی؟ پاسخت چیه؟

میگم همین جوری ، خواستم بدونم

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

پس چطور اقایون ، میتونن خانوما رو براحتی کنترل و محدود کنن؟؟؟؟

خب باید چطور برخورد کنیم که مشکل پیش نیاد؟

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

سلام آقای مشاور شوهر من راجع به کارهای بیرونش با من‌حرف نمیزنه گوشیش هم قفله کلا خیلی اهل توضیح نیست اهل حرف زدن نیست بیشتر ساعت ها سر کاره  آخر حرف زدنمون دعواست زیاد حرف نمیزنیم فقط راجع ب بچه ها و خونه و مایحتاج راجع ب خودمون اصلا اهل خیانتم نیست پیغمبرم نیست ولی چارچوبارو رعایت میکنه فقط بچه ها به زندگی بی روح ما نشاط دادن

بنزین الهی خیر نبینی ارزون که نشدی هیییچ کاربری نازنیم هم ترکوندی
اگر ازت بپرسم چرا میپرسی؟ پاسخت چیه؟

خب ذهن خانوما اینجوریه که دوست دارند بدونن 

چرا گاهی اوقات مردا میپرسن به همون دلیل خانوما هم میپرسن دیگه

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
پس چطور اقایون ، میتونن خانوما رو براحتی کنترل و محدود کنن؟؟؟؟ خب باید چطور برخورد کنیم که مشکل پیش ...

این هم اشتباهه

گاها زن برای اینکه اثبات کنه به همسرش دوسش داره، اجازه ی کنترل شدن میده

درین مواقع نباید زننده برخورد کرد چون قطعا باعث سو تفاهم میشه

مردی که کنترلگر هست، فرضا 30 سال سن داشته باشد، یعنی 30 سال با سبک تربیتی کنترل شوندگی - کنندگی رشد کرده

پس نمیشه یک شبه تغییرش داد

این سطح از بدینی و سوء ظن، قابل تامل و توجه است. و از اعضای قدیمی هستم، اکانت کاربری قبلی رو حذف کر ...

این سطح از اعتماد به سقف بودن هم قابل درک نیست، شما از سایت راضی نیستین در حد شما نیست تخصص مشاورها، پس لطفا خودتون یه سایت بزنین از کاربرهای سایتی که خوشتون نمیاد سواستفاده نکنین، والا منم علاقه ای به بودن در این تاپیک ندارم مثه خیلی ها رفته بودم فقط جوابتون نیمه کاره مونده بود. 

ریپلای رو بیشتر از لایک دوست دارم 
سلام آقای مشاور شوهر من راجع به کارهای بیرونش با من‌حرف نمیزنه گوشیش هم قفله کلا خیلی اهل توضیح نیست ...

اشاره کردی وقتی حرف میزنین، دعواست

باید ببینی وقتی مکالمه ای درمورد خودتون دارین، چه اتفاقی بین تون میفته

به قول معروف، علاوه بر محتوا ( لغات و جملات) چه فرایندی بین شماست یعنی چه چیزی رو تجربه میکنین

خب ذهن خانوما اینجوریه که دوست دارند بدونن  چرا گاهی اوقات مردا میپرسن به همون دلیل خانوما هم ...

ذهن زمانی میپرسه که احساس امنیت نداشته باشه !

وگرنه ذهن مرد و زن هر دو نیاز به دونستن داره

دانستن با کنترلگری متفاوته

این سطح از اعتماد به سقف بودن هم قابل درک نیست، شما از سایت راضی نیستین در حد شما نیست تخصص مشاورها، ...

من به وظیفه ی اخلاقی و حرفه ای و مذهبیم عمل میکنم

اخلاق میگه در قالب یک انسان، یاری رسان باشم

حرفه میگه برای کسانی که توانایی دسترسی به روانشناس ندارن، کمک کننده باشم

مذهب میگه خمس و زکات فراموش نشه

امیدوارم باعث رنجش خاطر کسی نشوم

ذهن زمانی میپرسه که احساس امنیت نداشته باشه ! وگرنه ذهن مرد و زن هر دو نیاز به دونستن داره دانستن ...

یه مرد چطوری میتونه به ذهن زن امنیت بده که خانم مرتب نپرسه؟ و یک زن چطور میتونه اطمینان بده که مرد هم مرتب نپرسه و چک نکنه گوشی و... 

مثال می‌زنید؟ 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
مرد ها عموما توانایی حل مشکلات بین فردی خصوصا با زنان رو ندارن یکی از دلایلش، تک جنسیتی بودن مدارس ...

ممنون از راهنماییتون

ببینین من از اول دلم میخواست همسرِ رفیقی باشیم برای همدیگه سعی خودمو هم کردم،کنترل کردن و غر زدن و بد حرفی راجع به خانواده بهیچوجه. به علاقه مندیهاش احترام گذاشتم ذوق نشون دادم (مثلا برنامه بیرون رفتن با دوستاش که داره خودم کیک میپزم کمک نیکنم وسیله هاشو اماده کنه)حتی تو بعضیاش شریک شدم(مثل خوردن کله پاچه که قبلش فکر کردن بهشم سخت بود برام) اینا همه با خواست قلبیه چون دوسش دارم واقعا بدون بزرگ نمایی همراه و پشتش بودم

ولییی.....بعد از سه سال هییچکدوم ازین پذیرفتنارو درش نمیبینم رفاقت ما یکطرفه اس حتی به اهنگیم که گوش میدم غر میزنه که این چیه گوش میدی و فلان در همه موارد همینه اگر من پیشنهاد بدم بریم رستوران سریع یه دلیل میاره میگه نه این ماه زیاد بیرون غذا خوردیم در حالی که به پیشنهاد خودش شده دوردز پشت هم بریم رستوران! در ضمن از اول کمتر اینجوری بود اکثر حرفا و کارامو قبول داشت و تعریف میکرد

یه مرد چطوری میتونه به ذهن زن امنیت بده که خانم مرتب نپرسه؟ و یک زن چطور میتونه اطمینان بده که مرد ه ...

نمیدونم ولی نظر من مشکل این تفکر غالبیه که تو جامعه س که به خانومت خیلی چیزارو نگو پررو میشه کنترلت میکنه و.... 

شوهر من همه چیزایی که به زندگیمون مربوط میشدو خودش بهم میگفت یا تعریف میکرد با دوستام رفتیم فلان جا جات خالی اینو خوردیم عکسارو خودش نشونم میداد ولی الان بسکه تو فامیل و دوستاش گفتن زن ذلیلی و چه و چه 

داریم خونه میسازیم نقشه عوض میشه بهم نمیگه!!!!از بین حرفاش با بابا مامانش میفهمم خیلی چیزارو😓

نمیدونم ولی نظر من مشکل این تفکر غالبیه که تو جامعه س که به خانومت خیلی چیزارو نگو پررو میشه کنترلت ...

بنظرم مردا بیشتر از زنا دهن بینن... بازم خانوما یکم بالا و پایین میکنن اونا سریع حرف مردم میکنن تو گوششون فک میکنن از قدرشون کم میشه