2777
2789

من شاغلم ولی وقتی میبینم بچه ام مزیض شده واقعا عذاب وجدان‌میگیرم بزارمش مهد ولی بعضی مامانها خیلی راحتن ، میشه به من هم بگید چحوری عذاب وجدان‌نمیگیرین ؟؟

عزیزم شعور ندارن شعور

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کلا چون خانه دارم وبامهد هم زیاد موافق نیستم نمیدونم،ولی انصافا اگه همه مراقبت کنن اینقدر بچه ها مریض نمیشن ،خود مسئولین مهد باید تذکر بدن

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

عذاب وجدان رو ولش کن حق الناس هم گردنشونه بخدا 

بچه مریضو میبرن یه جایی که کلی بچه هس و احتمال داره هرکدومشون بگیرن و اون خانواده بدبخت تا کلی وقت درگیر بیماری باشن که باعثش نبودن 

واقعا بعضیا خیلی خودخواهن 

من دیشب بچمو بردم خانه کودک یه دختر کوچولو بود که به شدت سرفه میکرد باباش و مامانشم همینجوری نشسته بودن که بچه بازی کنه 

اینم میرفت طرف بقیه بچه ها تو صورتشون سرفه میکرد باهاشون بازی میکرد 

منکه نتونستم اونو بیرون کنم بچه خودمو برداشتم رفتم بیرون اما مهد رو والدین نمیتونن بیان چک کنن که کی سالمه کی مریض 

کاش تا بچه خوب نشده نفرستنش

فرشته های کوچولوی من ...

من الان خودم اینقدر حالم بده دیشب تا صبح نخوابیدم مغزم داره منفجر میشه رفتم دکتر گفت فقط استراحت و مایعات فراوون.

ولی خب مدیر مدرسه بهم مرخصی نداد الان حق الناس بچه های مردم بیفته گردنش 

من که مجبور شدم دیروز بچه هامو تهدید کردم زندانیتون میکنم و تا شب نگهتون میدارم تا نزدیکم نشن بیچاره ها چقدرم ترسیدن ولی واقعا چاره دیگه ای نداشتم بهتر ازینکه مریض بشن بیچاره ها

تو این وضعیت چرا بچتو بردی بیرون 

چون یه هفته اس خونه اس حوصله اش سر رفته بود گفت بریم پارک 

پارک که کلا پامونو نمیزاریم گفتم ببرمش خانه کودک 

اونم تا دیدم بچه مریض توشه با هزارتا خواهش التماس و رشوه که بریم برات بستنی میگیرم جاش بردمش خونه دوباره 

توپ برداشتیم رفتیم تو حیاط توپ بازی 😐

فرشته های کوچولوی من ...