2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اینجوری شدی؟؟؟

اصلا نمیدونم چم شده.

میگم نکنه تب دارم...میترسم برم تو اتاق خنکمون بخوابم سرما بخورم چون الانم ببخشید به فین فین افتادم اما از درون گُر گرفته ام.

۱۲اومدم خونه امشب تا شوهرم درو باز کرد گفتم وااای نفسم گرفت چقد گرمه...حالا بیرون با پالتو و بافت بودم از سرما

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
از خواب دارم میمیرم ب معنای واقعی..‌ باورتون نمیشه بقدری گرممه که دارم از حال میرم. پکیج و بخار ...

مایعات خنک بخور همین الان 

کلا اگر تب نداری احتمالا از معدت هست 

می ذاره بدن گرم کنه 

آب خنک بخور یک لیوان پر ک دمای معدت تعادل پیدا کنه 

I'd walk straight through the bullet😏

سلام

سروش آقامیر هستم مدیر کلینیک های طراوت تن

همه شما دوستان عزیز میتونید با ارسال عکس چشم، سال تولد ، گروه خون به شماره ۰۹۱۰۹۸۰۴۴۲۰ از ویزیت رایگان عنبیه شناسی استفاده کنید و از مشکلات و بیماریهای موجود و مشکلاتی که مستعد هستید و یا در آینده نزدیک ممکنه ایجاد بشه مطلع بشید.

۰۹۱۰۹۸۰۴۴۲۰

سروش آقامیر مدیر کلینیک طراوت تن 

همچنین کانال آموزش رایگان درمانگری

@raze_kaaenaat کانال راز کائنات

@taravate_tan کانال طراوت تن

پاشو برو پاهاتو با اب سرد بشور یکم خنکت شه بخوابی

رفتم نیم ساعت پیش دوتا لیوان اب خنکم سر کشیدم نمیدونم چ مرگمه.خودمم میگم نکنه انفولانزاس😢امشبم رستوران بودم میگم نکنه از کسی گرفتم...اطرافیام کسی نداشتا

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡