2777
2789
عنوان

بیاید بگید من خیلی حساسم ا

107 بازدید | 21 پست

سلام دیروز عروسیم بود و ب شوهرم گفته بودم حواسش ب من باشه فقط و کلا مواظب رفتاراش باشه ک اون شبو خراب نکنه برا منو خودش

ک آقا اومد با عکاسی ک عکاسی میکنه میخنده خاک تو سرش کنن عکاس ی چیزی میگفت من نمیفهمیدم هی تکرار کرد آخرش گفت فلان کارو بکن دیگ ک شوهرم خندید یعنی اینکارش مسخره کردن من بود دیگ ن😒

ما را از سادگی ترسانده اندهیچ کس نگفت سادگی هم خوب است هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی، ساده شاد میشوی ساده ذوق میکنی،ساده دل میبندی... ادم های ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی اند و سادگی ، زیباترین ژستِ دنیاست !

بگییید

ما را از سادگی ترسانده اندهیچ کس نگفت سادگی هم خوب است هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی، ساده شاد میشوی ساده ذوق میکنی،ساده دل میبندی... ادم های ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی اند و سادگی ، زیباترین ژستِ دنیاست !

عزیزم با این تیپ حساسیت بخوای وارد زندگی بشی بیشترین ضرر رو خودت میکنی و زندگیت هم جهنم میشه

از من میشنوی عزت نفس داشته باش و به چیز وکسی که بهت فاز بده میده بی توجه ای کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم با این تیپ حساسیت بخوای وارد زندگی بشی بیشترین ضرر رو خودت میکنی و زندگیت هم جهنم میشهاز من می ...

بخدا بیش از حد حساسم من هزار بار باهاش دعوا گرفتم هزار دلیل اورده ک از قصد انجام ندادم ک فکر چیو میکنی تو بازم اروم نمیشم نمیدونم چیکار کنم

بابا مردا رو ول کن بیشترشون قصد بدی ندارن ولی تو هم حساس نیستی

اونم همینو میگه ولی بخدا تا صبح بیدارم ازین فکرا میکنم راهکار بده😓

از کدوم فکرت منظورت اینه که حساسی؟ اگه منظورت اونه که تو حساس نیستی فقط باید وقتی کسی کاری کرد که ناراحت شدی یا فکر کردی قصدش بد بوده فقط زیاد توجه نکن و بگو اونا در این حد خودشون میبینن یا شایدم کارهاشون از قصد نیس

من ۱۳ سال تو و یع ساختمون با خانواده شوهرم.

هرچی عزت نفس بیشتر داشته باشی و به کارها و هدفهای قشنگ و بزرگ برای زندگیت فکر کنی به خیلی چیزها بی اهمیت تر میشی و احترامت هم حفظتره و حتی خواستنی تر هم میشی

از کدوم فکرت منظورت اینه که حساسی؟ اگه منظورت اونه که تو حساس نیستی فقط باید وقتی کسی کاری کرد که نا ...

ن فکرا مثلا یکیش همین بود ک گفتم یا همش فکر میکنم اینجا اینو گفت چرا جوابمو داد چرا بهم توجه نکرد چرا اینجا فلان کارو نکرد فلان چیزو نگفت چرا اونجا خندید چرا رفت اون فروشگاهی ک ی زن بود چرا چرا چرا

من ۱۳ سال تو و یع ساختمون با خانواده شوهرم.هرچی عزت نفس بیشتر داشته باشی و به کارها و هدفهای قشنگ و ...

این ک میگم خواسته خودم نیست خیلی سعی کردم ک اهمیت ندم ولی انگار ساخته نشدم برای اینکار همش دنبال فکر و خیالم

ن فکرا مثلا یکیش همین بود ک گفتم یا همش فکر میکنم اینجا اینو گفت چرا جوابمو داد چرا بهم توجه نکرد چر ...

خب پس اگه فکرات اونه که فقط بایه جمله اون بگزارم سرکوب کنی

به درک

چرا؟ چون نباید برات مهم باشه اونا ممکنه لیاقت تورو نداشته باشن

خب پس اگه فکرات اونه که فقط بایه جمله اون بگزارم سرکوب کنی به درک چرا؟ چون نباید برات مهم باشه اونا ...

کاش میتونستم بگم ب درک ولی نمیشه بقرآن نمیشه 😭 دلم میخاد ی شب بدون فکر خوابم ببره ولی نمیشهه

ن فکرا مثلا یکیش همین بود ک گفتم یا همش فکر میکنم اینجا اینو گفت چرا جوابمو داد چرا بهم توجه نکرد چر ...

هووووو اینجوری که باید خودت رو درمان کنی حسابی

زندگیت جهنم میشه با این وضع