2777
2789
دندون درد امونمو بریده

اسمشو نیار الان واسه منم حسودی میکنه درد میگیره

یه دندونم سوراخه هر چی میخورم توش گیر میکنه با خلالم درش میارم نوک خلال میخوره تو دندونم دلم ضعف میره شوهر عوضیم پول نمیده برم بکشمم حداقل 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشو برو باشگاه پاشو راسنی 6 صبح چه باشگاهی؟؟؟؟🤔🤔🤔

گفتم باشگاه؟؟؟

دانشگاه😂٨كلاس دارم

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
اسمشو نیار الان واسه منم حسودی میکنه درد میگیره یه دندونم سوراخه هر چی میخورم توش گیر میکنه با خلال ...

من جراحی کردم دارم میمیرم از درد کارم شده گریه فقط

ب شدت ورم کرده همش ضعف دارم از گشنگی ،هیچی نمیتونم بخورم

دندون درد خیلی بده نصیب هیچکس نشه

😥ایشالا شماهم زودتر بری درست کنی

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️
اخ اخ اخ طفلی خیلی بده اگه تهرانی برو کلینیک شبانه روزی یوسف آباد 

جراحی کردم برا اون درد میکنه😭😭قرص خوردم وای اثر نمیذاره الان نیم ساعته

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️
من جراحی کردم دارم میمیرم از درد کارم شده گریه فقط ب شدت ورم کرده همش ضعف دارم از گشنگی ،هیچی نمیتو ...

انقدر وضع مالی خرابه که به کشیدنم قانع ام بخدا

چقدر هزینه کردی واسه جراحی؟

😄😄😄😄 برو بخواب عزیزم،خیلی خسته ای 😄😄😄

😂🤦🏻‍♀️

بابااااي✋🏿

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
انقدر وضع مالی خرابه که به کشیدنم قانع ام بخدا چقدر هزینه کردی واسه جراحی؟

ازادش ۳۰۰ تومنه ما بیمه داریم شد ۵۰ فک کنم ،اخه دوتا داشتم ۱۰۰ دادم

اهان،اخی الهی میفهمم خیلی بده،ایشالا زودی دردت اروم بشه و بخوابی

مرسی عزیزم ایشالا😢