چخوب تو دستگاه نرفتن امیدوار شدم.پس پرولوتون نمیزدی؟دلیلش چی بود زود زایمان کردی؟
اسپرین میخوردم و قرص ضد انقباض.اهن و مولتی و کلی تقویتی. بتا بزنی از هفته ۳۰به بعد ریه تکمیل میشه دیگه. گوشت چرخی و کبابی و حبوبات و پروتیین وزن بچه رو بالا میبره. خنکی هم کاسنی و شاطره و بید مشک خوردم دوسه هفته اخر و زردی نداشتن شکررر خدا. یه قل نزول کرد، نارسایی رحم داشتم و سابقه زایمان زودرس و اورژانسی استراحت مطلق شدم که بدنیا نیاد. یه روز حس کردم قل پسرم تکون نمیخوره رفتم بیمارستان ویزیت پیش دکترم معاینه کرد گفت سریع برو اتاق عمل، ان اس تی ش صفر بود، یعنی تکون نمیخورد دیگه، چادر گل گلی سرم کردن از قران ردم کردن پیش بسوی اتاق عمل. مامانمم سریع از خونه ساک و وسیله هارو اورد. خخخخخخ. مادرشوهرمم رفت خونه مون رو تمیز کرد.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ب سختیش می ارزه. استراحت کن نذار بهت فشار بیاد بخاطر کیسه اب. من هر هفته یه امپول پرولوتون میزدم. یک بار هفته ۲۹ امپول برا تشکیل ریه. ولی سه ماه اخر رو استراحت مطلق بودم مامانم پرستاریم میکرد. الان دو قلوهام بازی میکنن و شیرین زبونی میفهمم ک هر چ سختی کشیدم ارزشش داشته. ایشالله بچه هاتو بسلامتی بعل کنی