2777
2789
نارحت نشی یه وقت.آخر دیوونگیه ب نطرم

😂 درسته منم فقط میگم جراتش رو ندارم

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنطره من اصلا دیگه نیار دوتا بسه😊

اخه دخمل نداشته باشم 😔

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
اینم حرفیه😕عروسم که واسه ادم دختر نمیشه دامادم واسه ادم‌پسر نمیشه

خدا پسرام رو حفظ کنه برام...

ولی حقیقتش چشم از پسر آب نمیخوره تنها میمونه آدم😔

پسرارو اگه بعد ازدواج هم ساپورتشون کنی هیچوقت ازت دور نمیشن

نه اگه زنشون خوب نباشه هیچی فایده نداره 

من سه تا داداش دارم خواهر ندارم به چشم میبینم مامانم تنهاست من که شهر دورم ازش داداش بزرگم که مهربونه خارج زندگی میکنه اون دوتا هر وقت دلشون خواست میان میرن تلفناشو جواب میدن... مامانم میگه اونسری کار داشتم یکیشون تلفنشون رو جواب ندادن😔

از ماه هشتم به بعد دلدردم داشتی؟دلدرد پریودی

من از هفته ۳ بارداری ک فهمیدم باردارم دل درد شدید داشتم تا روز زایمان. از هفته ۲۴ بهم گفتن همین روزاس ک بیاریشون و بستریم کردن. مامانم چون خودش دو قلو داشته گفت اینا طبیعین و خودش پرستاریم کرد تو خونه خدا ازش راصی باشه . اگه میموندم بیمارستان الان نی نی هامو نداشتم. خیلی انقباص داشتم من

نه اگه زنشون خوب نباشه هیچی فایده نداره  من سه تا داداش دارم خواهر ندارم به چشم میبینم مامانم ...

اره اینم هست.منم سه تا داداش دارم‌از وقتی زن گرفتن دیگه انگار نه انگار پدرو مادری یا خواهری دارن.البته اینم بگم ساپورت مالی از طرف پدرم‌نشدن اصلا.ففط عروسیو وسایل دیگه تمام

من از هفته ۳ بارداری ک فهمیدم باردارم دل درد شدید داشتم تا روز زایمان. از هفته ۲۴ بهم گفتن همین روزا ...

واای خدا.با اون‌همه درد بازم‌تا ۳۷هفته دووم‌اوردی خیلی امیدوار شدم چون‌هراز گاهی دلدرد پریودی دارم

خداروشکر بچه هاتو بسلامتی بلاخره بدنیا اوردی 

ممنون. ❤💙انشاا...سالم بغلشون کنی🧚‍♀️🧚‍♀️

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
سلام عزیزم مثه همیم تقریبا با دوروز اختلاف😍پس منو خوب درک میکنی.خودت عذا درست میکنی؟استراحتت چجوریه ...

اره عزیزم همه کارامو خودم میکنم از خونوادم دورم هیشکی نیست پیشم فقط شوهرم گاهی کمکم میکنه از وقتیم حامله شدم بیشتر در حال حرکتم خیلی راه میرم شوهرم همیشه میگه تورو خدا بشین 

اگه دوست داری که ان شاالله خدا بهت بده تا اون موقع بچهاتم بزرگ میشن میتونن کمکت کنن

دیگه سپردم به خدا اصراری ندارم