2777
2789
عزیزم تروخدا همین لحظه واسه منم دعا کن باردار شم ...پنج ساله در به در دکترها هستیم هنوز هیچی ..دوروز ...

از ته دلم ارزو میکنم زوده زود بچه دار بشی.خودم‌این روزارو کشیدم.اره یادمه ضخامتم ۸بود که دکتر گف کمه اما خوبه چندتا بسته دیگه داری اگه نگیره.که همون دفعه گرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم 🥰 خدا حفظشون کنه دوقلوهات رو😍میگم عزیزم شما روزی چند تا آمپول سلکسان میزدید؟ از ویتامی ...

هر شب یکی.قرص کلسیم کر و قرص اهن و قرص ولوومن.البته کلسیم کر رو نخوردم چون پوست شکمم سفت میشد رحمم درد میگرفت بمن نساخت کلسیمش

مرسی عزیزم😘 تو طبقات یخچال بزارم یا در یخچال؟

من تو در کوچیکه یخچال میزاشتم.حالا میخام سال دیکه دوباره جنین انتقال بدم اینسری پسر.موندم دوباره باید امپول بزنم یا راه دیگه ایم هست.چون وقتی امپولارو میزدم سرگیجه شدید میگرفتم تا اخر بارداری وضعم همین بود

من تو در کوچیکه یخچال میزاشتم.حالا میخام سال دیکه دوباره جنین انتقال بدم اینسری پسر.موندم دوباره بای ...

بسلامتی عزیزم باز با دکترت مشورت کن بگو سرگیجه می گیری  که امپول  نده اخه من دیدم بعضیا اصلا آمپول دکتر بهشون نداده فقط همون قرص آسپرین خوردن بچه شونم صحیح و سالم دنیا اومده

راستی عزیزم گرید جنینات چی بودن چند روز بودن؟ 

سلام عزیزم ببخشید می‌دونم از این تاپیکت خیلی گذشته یه راهنمایی ازت میخواستم شما تخمک اهدایی گرفتین؟

من ۳۳سالمه یک ساله و نیمه اقدام کردم دو بار سقط داشتم آزمایش دادم ایمنی و انعقادی مشکل دارم 

متاسفانه آزمایش ژنتیک مشکوکه احتمالا مجبور بشم تخمک اهدایی بگیرم خواستم بپرسم شما تو کدام مرکز انجام دادین؟

چقدر زمان برد تا دونر پیدا کردین و انتقال انجام شد؟

هزینتون کلا چقدر شد منظورم از زمان پیدا کردن دونر تا مثبت شدن جواب ازمایشتون

جدی؟خوب مثه من مشکل انعقادی داشتن؟عزیزم دوتاش گرید aبود یکی گرید b

سلام عزیزم خوبی خوشحالم که دوقلوهات سالم به دنیا اومدن منم میکرو کردم و شکر خدا دو قلو باردارم الان هفته شونزده هستم گاهی اوقات پهلوها مخصوصا پهلو سمت چپم و اطراف نافم درد میکنه کمرم هم گاهی اوقات درد میگیره میخواستم بپرسم شما هم اینجوری بودی ؟ و من میتونم شیاف پروژسترون 400 و آمپول پرولوتون رو تا آخر بارداری استفاده کنم ؟ 

👨‍👩‍👧‍👦