2777
2789
۴ تا البته من یه بچه دارم برای دومی ۴ تا سقط کردم واقعا خدا واسه کسی نیاره

خوب پس نگران نباش.فک کردم بچه نداری.من واقعا عذاب دو دنیا رو کشیدم حرف مردم دلسوزیا عذاب روحیو جسمی.باز شما خوبه حرف مردمو نیشو کنایه رو نمیبینی دیگه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب پس نگران نباش.فک کردم بچه نداری.من واقعا عذاب دو دنیا رو کشیدم حرف مردم دلسوزیا عذاب روحیو جسمی. ...

انتظار داشتم همچین چیزی بشنوم

بخدا من هنوز هم نیش و کنایه میشنوم که دیگه بچه دار نمیشه 

حرف اونا به درک

خودم دارم له له میزنم واسه بچه

بچم هم خیلی تنهاست

اسپرین میخوردم و قرص ضد انقباض.‌اهن و مولتی و کلی تقویتی. بتا بزنی از هفته ۳۰به بعد ریه تکمیل میشه د ...

عزیزم آسپرینو از چند هفتگی تا چندهفتگی خوردی و اینکه  منم دوقولو دارم اما دکتر برام امپول ریه ننوشته هفته ۲۶ بارداریم تو خودت ب دکتر گفتی برات بنویسه و اینکه آسپرین که مصرف کردی بچه هات سالم ب دنیا اومدن آخه میگن آسپرین باعث نقص عضو جنین  و خونریزی میشه  منم میترسم استفاده کنم لطفا راهنماییم کنید

عزیزم آسپرینو از چند هفتگی تا چندهفتگی خوردی و اینکه  منم دوقولو دارم اما دکتر برام امپول ریه ن ...

اسپرین رو تا ۷ماهگی میخوردم. نههه،شکر خدا هیچ مشکلی نداشتن،اتفاقل برای جلوگیری از نقایص نوزادی تحویز میشه. برای امپوب بتا واسه ریه که از هفته ی ۳۰باید بزتی به دکترت بگو حتما. برای من میخواست از ۳۳تجویز کنه،شانش اوردم بااصراره خودم از ۲۹،۳۹تجویز کرد،چون بچه هام ۳۳بدنیا اومدن😬😬

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
از اول حاملگیت میخوزدی؟

بله

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
خوب پس نگران نباش.فک کردم بچه نداری.من واقعا عذاب دو دنیا رو کشیدم حرف مردم دلسوزیا عذاب روحیو جسمی. ...

عزیزم تروخدا همین لحظه واسه منم دعا کن باردار شم ...پنج ساله در به در دکترها هستیم هنوز هیچی ..دوروزه آنقدر گریه کردم چشمام باز نمیشه الان با شوهرم دعوا داشتم همش بخاطر بچه ... یه انتقال منفی هم داشتم دیگه جرات نمیکنم بزم واسه انتقال بعدی 

میشه بگی تو چیکارا کردی واسه انتقال که باردار شدی؟؟ یادته ضخامت رحمت چند بود واسه انتقال؟؟

❤پسرم تو آرزوی برآورده شده منی❤   ⚘خدایا شکرت⚘