2777
2789
عنوان

بیکاریم و بیخواب. بیاید از همسراتون بگید که...

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 130 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر به خواسته هات رسیدی😊

مرسی عزیزم ایشالا اگه شما هم متاهلی به خواسته هات رسیده باشی.. اگه هم مجردی که ایشالا برسی😘

چشمای سبز وحشیش... قلب مهربونش... صداش... آخ لعنتی صداش  

وقتی باهاش آشنا شدم بیست سالم بود خیلی خام بودم هیچی بلد نبودم حتی نمیدونستم عشق و عاشقی چجوریه

هیچ معیاریم نداشتم جز اینکه مسئولیت پذیر باشه

الانم فقط مسئولیت پذیره که اینم شانسی بوده فک کنم چون خیلی بچه بودم الان که فکر میکنم میبینم چقد بی عقل بودم 

هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.
همسر خداروشکر خوبه.ی مرد مغرور اماغرورش قشنگه.بالاخره هرمردی ی ایرادایی داره اما درکل خوبه

البته که همه کامل نیستن.. ایشالا که خوشبخت بشید😘

صبوربودن و زود ازکور در نرفتن خیلی خوبه اما خودمم بدتر ازتوام خخخخ

وا نمیکنه همش غر میزنه یه بار میگه ال یه بار میگه بل دخترم پرید بغلم بغلم سوزن بود منم دعواش کردم میگه دیگه دعوا نکن تو دیوو نه ای به بابام فحش داد به کتک کشید کمی موندم چیکار کنم خیلی سخته 

مرسی عزیزم ایشالا اگه شما هم متاهلی به خواسته هات رسیده باشی.. اگه هم مجردی که ایشالا برسی😘

متاهلم عزیزم ولی به هیچکدوم از خواسته هام نرسیدم خداروشکر😂

البته خدا ناکامیم تو همسررو برام تو بچه جبران کرد

وقتی باهاش آشنا شدم بیست سالم بود خیلی خام بودم هیچی بلد نبودم حتی نمیدونستم عشق و عاشقی چجوریه هیچ ...

عزیزم😄 مسئولیت پذیری مرد خیلی مهمه.. خوشبخت بشید😙

من صداقت برام خیلیییی مهم بود، شوهرم اگرم بخواد بلد نیست دروغ بگه، دست و دلبازی و مهربونیش، آرامشی که باهاش دارم، عشق...

ولی از نظر ظاهری هیچی، فانتزیم یه شوهر قدبلند و ۴شونه و هیکلی بود که شوهرم متوسطه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...