2777
2789

اول خودم.یه پسر خواهر شیطون دارم اسمش نیکان  تازه سه سالشه .از بچه های مهد یه فحش بد یاد گرفته بود  ت...م سگ   ببخشید ...هر چقدد باهاش کار کردیم فراموش کنه نشددد ی بار رفتیم خونشون  جلو بابام اینا بلند داد زود دوباره تکرارش کرد  آجیم زد پشت دستش با عصبانیت  بابام  گفت چی گفت  یهو خودش گفت هیچی بابابزرگ گفتم طعمه کوسه  جالب بود برام ک چطور یه کلمه انقد شبیه بهش پیدا کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عمه ✋ 😐😂😂😂

منم عمم  

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

سلام عمه ✋ 😐😂😂😂

از بچگی عمه بودم  

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

خواهر شوهر یه مدت تقریبا دو روز در میان میومد خونه ما خیلی پسرم دوست  داره یه روز زنگ زد گفت میخوام بیام پیشت ما هم میخواستیم بریم بیرون برگشت گفت عمه شما که فردا اینجا بودی منظورش دیروز بود

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 

آخیییییی از دست بچه ها

بچه منم شیرین کاری زیاد داره هنوز ۳ سالش نشده... ولی آخریش این بود که موقع خواب بردمش دستشویی.هی شیطنت میکرد گفتم وااااااای بشین جیش کن.برگشته جدی میگه داد نزن مردم خوابن😒🤣🤣🤣🤣🤣

من یه پسر سه ساله دارم داداشم در نبود شوهرم شوخی شوخی بهش گفته بود پدر  سگ

اقا شوهرم اومد اینم با یه حالت مظلومی رفت پیش باباش گفت بابایی دایی خیلی بی ادبه به من حرفای بد میزنه

باباش گفت چی گفته اینم گفت به من میگه پدرسگ😕😥

من مونده بودم چطور قضیه رو جمع کنم اخه داداشم و شوهرم خیلی رودربایسی دارن😂

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤

یه بار سخت مشغول کار بودم خواهرزادم  کوچیکه  هنو چهار سالش نشده یه پسر شیطون ...بعد یه موضوعی بود حین کار بهش گفتم مث اینکه مثلا به فلان چیز نباید دست بزنه چون ...این بچه گفت چی من دوباره توضیح دادم دوباره گفت چیی من باز توضیح دادم دفعه سوم که توضیح دادم سرمو گرفتم بالا دیدم داره میخنده یواش یواش بعد نگاه مامانم کرد گفت مادرجون هرچی به خاله زهرا میگم چیی دوباره توضیح میده نمیفهمه😂😂😂😂😂مردم از خنده بخدا انقد بوسش کردم الهییی بگردم الان بستری هست تو بیمارستان واسه سرما خوردگی شدید هرکی دوست داشت یه صلوات واسش بفرسته دل من اروم شه مرسی 😘😍

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.