2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم کلا تیرویید موتخلیه کردن والانم دکتراجازه بارداری داده واینماه میرم اقدام. نگران نباش گلم تحت نظرباشی اشکالی نداره 

اتفاقهایی هست که حسرتش تاابدرودل آدم می مونه مثل حسرت دوباره بوسیدن دستهای مادر

فقط تو بارداری باید دوبرابر لوو تیروکسین بخوری مرتب آزمایش بدی زیر نظر پزشک غدد باشی قبلش هم تنظیم باشه اگه نباشه خطر سقط جنین و عقب ماندگی هست مرتب باید آزمایش بدی و چو کنی داروتم دکتر دوبرابر میکنه تو دوران بارداری اگه غده پارا تیروئیدتم درآوردن باید کلسیمم مصرف کنی

یعنی تو این ۶ ماه منع شده بودی از اقدام؟

بله،  چون تیروییدم تنظیم نبود الان نرمال شده نگران نباش منم مثل تو بهم گفتن عمل کن داشتم دیوانه میشدم توکل کن به خدا وتحت نظرباش بچه دارم میشی 

بله،  چون تیروییدم تنظیم نبود الان نرمال شده نگران نباش منم مثل تو بهم گفتن عمل کن داشتم دیوانه ...

عزیزم برای شما خوش خیم بود؟شب و روز ندارم همش دارم گریه میکنم

عزیزم برای شما خوش خیم بود؟شب و روز ندارم همش دارم گریه میکنم

نه مال من بدخیم بود ولی وقتی جراحی کردم وتیروییدمو برای پاتولوژی فرستادن خوش خیم بود ونیازی به یددرمانی نبود من دقیقاً حالتو درک میکنم خداروشکر کن که باجراحی ازشرش راحت میشی خیلی ازمریضی هاهستند که دلشون میخاد صدبار عمل بشن وخوب بشن امانمیشه .گلم جراحی کن وتحت نظردکترت اجازه بارداری بگیرودوران حاملگی تو هم تحت نظرباش انشالله خدا کمکت میکنه.