و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید! یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به سلامتی سه لاشی قاضی، متهم، ناشی به سلامتی سه دلبر مادرم، پدرم، عشقم به سلامتی سه کس ناموس، رفیق، وطن به سلامتی سه همراه رفیقم، گوشیم. پیکم به سلامتی سه مکان خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂
و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید! یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤
همسرم قبل من رفته بود خواستگاری یه نفر دیگه اون شب میگفت خواب دیدم تو مسجد لنگه کفشم گم شده بعد برادرش که شهید شدن بهشون میگن که صبر کن خودم کفشت رو پیدا میکنم
ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ