2777
2789
عنوان

تجربه‌های کوچک قهر

128 بازدید | 12 پست

وقتی همسر یک هفته باهات قهر کرده، شما چه کار می‌کنید؟

لطفاً دو ثانیه و یه ساعتهای عاشق که در میدان جواب ندم ،همینجوری هم حالم خرابه

همسرم بهانه گیره سر کوچیک ترین مسائل سرم داد میزنند و کافیه به تاپیکهام یه نگاه کلی بندازید و متوجه بشید 

هشت روز پیش سر خوردن صندلی به دیوار ک نه دیوار نه صندلی هیچیشون نشده بود ،کلی سرم داد زد که اینجا خونه منه حواست به کارها و رفتارات باشه و دلت خونه میخواد برو خونه بابات (کلا عادت داره سر هر دعوا میگ طلاق💔)

با مشاور حرف زدم گفت خودم بد عادتش کردم تا خودم به خودم احترام بزارم اونم بهم احترام نمیزاره و باید واقعا صبور باشم و منتظرش باشم 

لطفاً کمکم کنید بتونم تحمل کنم و اینکه جای من بودید و می‌کردید!؟

ببخشید اونایی که ناراحتن مدام میگن چرا صبور و نیسی و... واقعبتش من اصلا کسی ندارم باهاش درد و دل کنم الانم جوری باهام برخورد میش انگار حضور ندارم😔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سگ محلی بهترین جواب برا قهره 

خصوصا اگه از خودت درآمد داری و بهش وابسته نیستی 

اینقدر نرو تا خودش بیاد 

اگرم خوب نشد هرگز خوب نمیشه 

من اینو ۱۵ سال تحمل کردم 

وقتی مقصر همسرتونه هیچ وقت برای آشتی شما پیش قدم نشید

، سخته ولی اینجوری متوجه میشه که مقصر خودشه و باید مراقب رفتارها و عواقب کاراش باشه

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

شوهر منم همبنه اوایل هیچی نمیگفتم بعد قهر فقط حرص میخوردم الان موقع دعوا هرچی میگه جوابشو کامل میدم بازم قهر میکنم ولی حداقل خودم حرص نمیخورم سعی کن جلو نری خودش بیاد معذرت خواهی

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 
شوهر منم همبنه اوایل هیچی نمیگفتم بعد قهر فقط حرص میخوردم الان موقع دعوا هرچی میگه جوابشو کامل میدم ...

امروز بعدازظهر خونه نبود سه ساعت تمام گریه کردم ،کلا وجودم داره میسوزه😭😭😭😭

من اصلا فکر نمی‌کردم اینقدر بی رحم باشه

خیلی دارم اذیت میشم😭😭😭😭

می‌دونم عزیزم آروم باش

اینجوری مواقع سرت رو با یه کاری گرم‌کن که مهلت فکر کردن بهش رو نداشته باشی 

به خونه و زندگیت برس، غذا درست کن ولی نه نگاهش کن نه باهاش حرف بزن چیزی پرسید سرسنگینی جوابشو بده تا بفهمه ناراحتی و باید به کاری بکنه

خودت رو ناراحت نشون نده ، بی تفاوت نشون بده، نزار بفهمه داری اذیت میشی بزار فک‌کنه برات مهم نیست

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

می‌دونم عزیزم آروم باشاینجوری مواقع سرت رو با یه کاری گرم‌کن که مهلت فکر کردن بهش رو نداشته باشی به ...

همه اینا رو هست روزه دارم انجام میدم ولی انگار اون هی داره قلدرتر میش😔😔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔