2777
2789
با این انفاق دیگه اینجا داستان زندگی کسی رو هیچ وقت نمیشه باور کرد 

خب داستانهای زیادی اینجا گفته شده ولی خب شنونده هم باید عاقل باشه. خیلی ها هم از روی صداقت داستانشون رو میگن. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ممنون

کاملا تابلو بود دروغ میگه ... میگفت شوهرم تکه تکه شده و یک آقایی حلقه ی خونی شو به من داده فقط ..اینجاش خیلی تابلو بود 😕😕😕

آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ..اما     دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم...

چه آدمهای روانی و عوضی پیدا میشن منه بیچاره خودم ‌عزیزامو از دست دادم امشب چقد براش ناراحت شدم ، اینا چه مرضی دارن آخه؟ یا خدا

خدایا به حق بزرگواری و بخشش خودت درهای رحمت رو به روی ما بندگان خطاکارت باز کن که جز تو پناهی نداریم .
@ننه_حسین1     @مرواریدم۶۸     @chovin     @امبرهرد   & ...

جانم اره کثافت فهمیدم تاپیک قبلشو خوندم زتدگی نامش بود فهمیدم دروغ میگه دیگه به روش نیاوروم بیخیالش شدم آَعال این همه چرت وپرت رو از کجاش میاورد 

عشق من آقا طاهر و باباش
@blueeeesky     @shamdoni     @سپیدار91

ممنون صدام کردی،چقدر ناراحت شدم با خوندن تاپیکش،واقعا چقدر بده باعث میشن به بقیه هم اعتماد نکنی

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
سلام. عزیزم من اصلا به یاد ندارم شما چیزی گفته باشید به من .چون خیلی زیاد بودن اونایی که حرف زدن&nbs ...

هم متاسفم هم ممنونم❤

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.