2777
2789
من داشتم توی تاپیکش می نوشتم برای شما.قفل کرد، اصلا کلا این کاربر باهرچی اسم میاد فقط چندقلو داره هم ...

پس شما کاربری های قبلیشو میشناختین🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️عجب.... 

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 
من داشتم توی تاپیکش می نوشتم برای شما.قفل کرد، اصلا کلا این کاربر باهرچی اسم میاد فقط چندقلو داره هم ...

پس این سری امد من متوجه نشدم بهم بگین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر الکی بود من بی تاب شدم و گریه کردم

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
maryamalijoonam baraniidokhiii maaaahhhhhssssaaannn maryammmmmmmiiiiiiii ا ...

وای خدا ازش نگذره واقعااا بیماره

مرسی عزیزم که پیگیری کردی ممنون واقعا😘😘😘😘😘

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
پس این سری امد من متوجه نشدم بهم بگین

سلام جگر،،،کجا فهمیدید الکی میگه ؟؟؟من نمی دونم چرا همه رو باور می کنم

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
سلام جگر،،،کجا فهمیدید الکی میگه ؟؟؟من نمی دونم چرا همه رو باور می کنم

سلام عزیزم

maryamalijoonam

baraniidokhiii

maaaahhhhhssssaaannn

maryammmmmmmiiiiiiii

این کاربرا همه یکی هستن و همه به خاطر خالی بندی قطع شدن

با یکی گفته بود سرطان دارم دو قلو هم باردارم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar