2777
2789
عنوان

من و عمل بيني و تنهايي

1092 بازدید | 31 پست

بچها من يكماه ديگه نوبت عمل بيني با كلي بدبختي هم شوهرمو راضي كردم 😒 ولي چون از خانوادمم خيلي دورم و اونام كلي گرفتارن مامانم نميتونه بياد پيشم  دوتا بچه كوچيك دارم بعد عمل رسيدگي بهشون سخته

چرا من اينقد دورم دلم خيلي شكسته از بي كسي 

خداااااااااااااا صدامو بشنو😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا اره برا وسی که دو تا بچه کوچیک داره خیلی سخته نتونی نگهش داری عوارضش خیلی زیاده

والا 

تا حالا تحمل کرده بقیه هم روش 

چون مراقبت و بدبختی زیادی داره

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
والا  تا حالا تحمل کرده بقیه هم روش  چون مراقبت و بدبختی زیادی داره

خیلی زیاده من ۱۱ روزه عمل کردم به اندازه ۱۱ سال گفتم قلط کردم عمل کردم ۱۱ روز روز ۱۰۰۰ سال گذشت خیلی سخته 

نه دماغم خوب نيست 😒

بعد الان یهویی  ب این نتیجه رسیدی؟خب عزیز من حداقل قبل بچه دار شدن عمل میکردی یا یه مدت صبر کن شاید بعدا موقعیتش پیش بیاد ک یکی پیشت بمونه

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
خیلی زیاده من ۱۱ روزه عمل کردم به اندازه ۱۱ سال گفتم قلط کردم عمل کردم ۱۱ روز روز ۱۰۰۰ سال گذشت خیلی ...

واای خدای من

دیگه دوران خطر رو گذروندی 

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

مراغبت نکنی دماغت دفرمه میشه و همینیم داری از دست میدی بزار یه وقتی که کمکی داری عمل کن خب

خدا جونم خیلیامون حال دلمون خوب نیست خود هوامونو داشته باش و حالمونو خوب کن..الهی آمین رب لاتذرنی فردا و انت خیر الوارثین...