2777
2789

سلام خانوما...من هفته ۳۱ بارداری هستم چند روزیه احساس میکنم شکمم سفت شده...یعنی دائما سفته...بعد همش احساس نفخ دارم 

درد کمر و زیر شکم ندارم و تکونای بچه م هم نرماله خداروشکر

این سفت بودن شکمم انقباضه؟ممکنه خدای نکرده علائم زایمان زودرس باشه؟

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان 17 هفتمه شکمم زیاد سفت نیس طبیعیه؟

عزیزم من تو هفته شما بودم شکمم سفت نبود نگران نباش طببعیه

الان نمیدونم این سفت بودن شکم بخاطر رشد جنینه یا خدای نکرده مشکلی هست

اگه کسی ارزش کاری رو که می‌کنی رو نمی‌فهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
سوال منم هست  منم گاهی وقتا حس میکنم شکمم داره پاره میشه .شکمم میشه سفت سفت.به پهلو ک میخوابم ...

مال من انگار دائم اینجوره...یعنی نیست که گاهی سفت بشه بعد تموم شه

اگه مال شما میگیره ول میکنه یه سر برو بیمارستان عزیزم از نی نیت نوار قلب بگیرن خدای نکرده انقباض نباشه...تو نوار قلب جنین مشخص میشه

نه عزیزم شاید همون نفخ باشه درد زایمان چیزی شبیه درد پریودیه شروع میشه میگیره و ول میکنه و هر دفعه ...

عزیزم شکمم جوری نیست که بگیره ول کنه چند روزه احساس میکنم دائم سفته...درد هم ندارم اصلا

سلام گلم اره فک کنم انقباضه من هم انقباض هام بدون درد بود ۱۰دقیقه یه بار سفت میشد شکمم .البته من قرا ...

مال من دائمیه آخه😞

من که انقباض زودرس داشتم با درد همراه بود 

تو چه هفته ای بودین عزیزم؟نی نیتون زود بدنیا اومد؟