sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 484 عنوان انقباضات رحمی..تورو خدا بیاین خانوما خیلی نگرانم 529 بازدید | 32 پست سلام خانوما...من هفته ۳۱ بارداری هستم چند روزیه احساس میکنم شکمم سفت شده...یعنی دائما سفته...بعد همش احساس نفخ دارم درد کمر و زیر شکم ندارم و تکونای بچه م هم نرماله خداروشکراین سفت بودن شکمم انقباضه؟ممکنه خدای نکرده علائم زایمان زودرس باشه؟ اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼 1398/09/12 | 17:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیناز۷۵ عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 10263 سوال منم هست منم گاهی وقتا حس میکنم شکمم داره پاره میشه .شکمم میشه سفت سفت.به پهلو ک میخوابم درست میشه پسر نازم عاشقتم
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 484 من الان 17 هفتمه شکمم زیاد سفت نیس طبیعیه؟ عزیزم من تو هفته شما بودم شکمم سفت نبود نگران نباش طببعیهالان نمیدونم این سفت بودن شکم بخاطر رشد جنینه یا خدای نکرده مشکلی هست اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
هیدوا عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 20873 نه عزیزمشاید همون نفخ باشهدرد زایمان چیزی شبیه درد پریودیه شروع میشه میگیره و ول میکنه و هر دفعه کم کم شدت درد بیشتر میشه دوستتون دارم 💕
آیناز۷۵ عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 10263 من الان 17 هفتمه شکمم زیاد سفت نیس طبیعیه؟ طبیعیه هنوز شکمت بزرگ نشده پسر نازم عاشقتم
mari_98 عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 1313 سلام گلم اره فک کنم انقباضه من هم انقباض هام بدون درد بود ۱۰دقیقه یه بار سفت میشد شکمم .البته من قرار بود سز بشم گرجان به جان من کنی...جان وجهان من تویی
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 484 سوال منم هست منم گاهی وقتا حس میکنم شکمم داره پاره میشه .شکمم میشه سفت سفت.به پهلو ک میخوابم ... مال من انگار دائم اینجوره...یعنی نیست که گاهی سفت بشه بعد تموم شهاگه مال شما میگیره ول میکنه یه سر برو بیمارستان عزیزم از نی نیت نوار قلب بگیرن خدای نکرده انقباض نباشه...تو نوار قلب جنین مشخص میشه اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 484 نه عزیزم شاید همون نفخ باشه درد زایمان چیزی شبیه درد پریودیه شروع میشه میگیره و ول میکنه و هر دفعه ... عزیزم شکمم جوری نیست که بگیره ول کنه چند روزه احساس میکنم دائم سفته...درد هم ندارم اصلا اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
khanomkhonam عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 14350 عزیزم من تو هفته شما بودم شکمم سفت نبود نگران نباش طببعیه الان نمیدونم این سفت بودن شکم بخاطر رشد ج ... ممنون عزیزم اره شکمم هنوز بزرگ نشده
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 484 سلام گلم اره فک کنم انقباضه من هم انقباض هام بدون درد بود ۱۰دقیقه یه بار سفت میشد شکمم .البته من قرا ... مال من دائمیه آخه😞 اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 484 من که انقباض زودرس داشتم با درد همراه بود تو چه هفته ای بودین عزیزم؟نی نیتون زود بدنیا اومد؟ اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
هیدوا عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 20873 عزیزم شکمم جوری نیست که بگیره ول کنه چند روزه احساس میکنم دائم سفته...درد هم ندارم اصلا طبیعیه گلم دوستتون دارم 💕