sani_raoof مدیر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 عنوان انقباضات رحمی..تورو خدا بیاین خانوما خیلی نگرانم | مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 32 پست سلام خانوما...من هفته ۳۱ بارداری هستم چند روزیه احساس میکنم شکمم سفت شده...یعنی دائما سفته...بعد همش احساس نفخ دارم درد کمر و زیر شکم ندارم و تکونای بچه م هم نرماله خداروشکراین سفت بودن شکمم انقباضه؟ممکنه خدای نکرده علائم زایمان زودرس باشه؟ اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼 1398/09/12 | 17:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هیدوا عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 21022 عزیزم شکمم جوری نیست که بگیره ول کنه چند روزه احساس میکنم دائم سفته...درد هم ندارم اصلا پس خیالت راحت باشه انقباضات رحمی نیست دوستتون دارم 💕
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 طبیعیه گلم واقعا؟؟مرسی عزیزدلم❤️😚 اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 پس خیالت راحت باشه انقباضات رحمی نیست وای عشقم مرسی خیالم راحت شد بخدا😘😘😘 اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
هیدوا عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 21022 واقعا؟؟مرسی عزیزدلم❤️😚 اره گلمخواهش میکنم❤🌸 دوستتون دارم 💕
mari_98 عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 1313 مال من دائمیه آخه😞 میخوای رنگ بزن از دکترت بپرس یا رفتنی بگو شایدم نفخ باشه دکتر من برا نخ دوتا قرص دایمکتون میگفت بجو وسط غذا گرجان به جان من کنی...جان وجهان من تویی
هیدوا عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 21022 وای عشقم مرسی خیالم راحت شد بخدا😘😘😘 عزیزیان شاالله به موقع خودش زایمان راحتی داشته باشی عزیزم⚘⚘⚘ دوستتون دارم 💕
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 پس خیالت راحت باشه انقباضات رحمی نیست گلم شما نمیدونی برای نفخ چی باید بخورم که خوب شه؟😞 اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
هیدوا عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 21022 گلم شما نمیدونی برای نفخ چی باید بخورم که خوب شه؟😞 کلا حبوبات رو حداقل یه روز قبلش خیس کنبزن نت،سرچ کن چیا نفخ دارنیا کمتر بخور یا مصلحشو پیدا کن گلم دوستتون دارم 💕
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 میخوای رنگ بزن از دکترت بپرس یا رفتنی بگو شایدم نفخ باشه دکتر من برا نخ دوتا قرص دایمکتون میگفت بجو ... آخه تنهام دکترمم اینجا نیست سختمه برم...فردا زنگ بزنم بپرسم😞مرسی عزیزدلم اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 عزیزی ان شاالله به موقع خودش زایمان راحتی داشته باشی عزیزم⚘⚘⚘ ممنون عزیزدلم...سلامت باشی.. انشالله❤️❤️❤️ اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 کلا حبوبات رو حداقل یه روز قبلش خیس کن بزن نت،سرچ کن چیا نفخ دارن یا کمتر بخور یا مصلحشو پیدا کن گ ... نمیخورم زیاد😞 کلا زیاد نفخ میکنم قبل بارداری هم همینطور بودم اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼
هیدوا عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 21022 ممنون عزیزدلم...سلامت باشی.. انشالله❤️❤️❤️ فدای شماو همچنین ان شاالله❤🌸❤⚘❤⚘❤⚘🌸 دوستتون دارم 💕
هیدوا عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 21022 نمیخورم زیاد😞 کلا زیاد نفخ میکنم قبل بارداری هم همینطور بودم پس به دکترت بگو بعدها همین شیرت بچه رو بشدت اذیت میکنه دوستتون دارم 💕
taranomebarane2 عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 4115 تو چه هفته ای بودین عزیزم؟نی نیتون زود بدنیا اومد؟ من تو هفته سی و پنج بودم رفتم دکتر با آمپول نگهش داشتم تا هفته سی و نه
sani_raoof مدیر استارتر عضویت: 1398/02/30 تعداد پست: 486 پس به دکترت بگو بعدها همین شیرت بچه رو بشدت اذیت میکنه آره حتما باید یه فکری بکنم..دیگه واقعا داره سخت میشه و بعدها سخت تر😞😣 اگه کسی ارزش کاری رو که میکنی رو نمیفهمه ..اهمیتی نداره تو به خودت ایمان داشته باش و با قدرت ادامه بده💪 یه روز میفهمن که اشتباه میکردن💓🌹🌼