2777
2789
عنوان

کیا از بانه یا جوانرود خرید کردن؟

18851 بازدید | 37 پست
میخوام چند روز دیگه برم بانه، اگه کسی میدونه ممنون میشم بهم بگه اونجا چه چیزایی واسه خرید خوبه. لباس هم هست؟ مخصوصا میخوام بدونم صندلی ماشین میتونم از اونجا تهیه کنم؟؟ ممنون دوستان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوانرود مثل سال های پیش نیست خیلی جنس های بیکیفیت و چینی اش زیاد شده باید جنس ها رو بشناسی که بتونی خودت خوب رو از بد تشخیص بدی حتی توی شامپو و صابون شون هم تقلبی هست من این سری که عید رفته بودیم حدود 150 تومن شامپو و صابون خریدم ولی اصلا کیفیت قبل رو نداره دیگه خرید نمی کنم از جوانرود ولی پارچه و لباس خوب می تونی پیدا کنی ولی تعداد مغازه هاش معدوده
بازارچه جوانرودخیلی معروفه وخیلیم قیمتاش مناسبه خیلیم مهمون تابستونی داره اگه بیای پشیمون نمیشی مردماشم خیلی مهمون نوازن اومدی جوانرودمن درخدمتم
اگرتیغ عالم بجنبدزجای/نبرد رگی تانخواهدخدایی
مامان ماهان راست می گه مردمش خیلی خیلی خوب و مهربون و با صداقت هستن طبیعت اورامان هم فوق العاده زیبا است. من حدود 20 ساله که اونجا رفت و آمد دارم ولی کیفیت جنس ها رو دارم می بینم که پایین اومده
اره عزیزم.هتل نداره ولی مسافرخونه داره فامیلمونم هست بهتون سفارششومیکنم بهترین جاروبراتون رزروکنه اصلابیاین خونه ما درخدمتیم
نه مریم جون اینجوری نیست اتفاقاهرسال بیشترازسال قبل مهمون داره وهمه ازجنساش خیلی راضین اینم قبول دارم که عده ای هستندازشهرای ازطراف میان وباعث بی اعتمادی مردم به جوانرودمیسن