2777
2789

خانما بنظرتون بزنم الان کیا زدن . نظر های مختلفی راجبش هست گیج شدم 

الانم که میبینید چه وضعی چقدر زیاد شده بیماری میترسم

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دوهفته طول میکشه اثرکنه تااون موقع انفولانزا تموم شده

واقعا دوهفته دیگ تمومه؟ماک خودمون تو خونه حبس کردیم

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
بله میگن دوهفته دیگه تموم میشه مواظب خودتون باشید گلم

منک خودمو دخترم تو خونه بیرون نمیریم اصلا اگ تا دم در هم ببرمش ماسک میزنم براش خدا کنه تموم شه پوکیدیم تو خونه

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
منک خودمو دخترم تو خونه بیرون نمیریم اصلا اگ تا دم در هم ببرمش ماسک میزنم براش خدا کنه تموم شه پوکید ...

دیگه از شدتش کم شده عزیزم مثل اوایل شیوع نیست

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
دیگه از شدتش کم شده عزیزم مثل اوایل شیوع نیست

راست میگی؟ خدار شکر من همینجوری فوبیا مریضی دارم😞