2777
2789

من اول هفته ۳۷ رفتم گف یسانت باز شده .  سونو داده بودم سفالیک بود اما هی الان میترسم باز چرخیده باشه احساس میکنم سرش بالاعه ،  بعد اگ الان یسانت بازه چون طول میکشه باز  بازبشه ؟؟

از الان دیگه نباید ورزش و پیاده روی کنی برا زایمان؟ 

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کی ؟؟ خیلی درد داره؟

هفته سی و هشت تموم شده بود رفته بودم سی ونه نه نترس بلاخره درد زایمانه دیگه همینکه بچه اومد بیرون مثل اینکه خودتم دوباره به دنیا اومدی راحت میشی دردت تموم میشه 

لطفا برا سلامتیه مامانم صلوات بفرستین ممنون 
هفته سی و هشت تموم شده بود رفته بودم سی ونه نه نترس بلاخره درد زایمانه دیگه همینکه بچه اومد بیرون مث ...

عه گاهی تیر میکشه یکم یا مثانم سنگین میشه تیر میکشه بزور پامیشم   و گاهی شکمم سفت میشه درد انچنانی ندارم 

پیاده ک میکنم ورزش نه فقط ده بار میشینم رو زانو پامیشم 

خونه رو جارو دستی بکس

پوزیشنش مهمه

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

دقیقا نیم ساعت قبل از عمل سزارینم😆38 هفته و 5 روز بودم داشتم لباس اتاق عمل رو میپوشیدم احساس کردم یه چیزی ازم رفت بعد دیدم خونه گفتن دهانه رحمت داره باز میشه

میشه واسه سلامتی مامانم و سالم بغل کردن بچم یه صلوات مهمونم کنی؟
عه گاهی تیر میکشه یکم یا مثانم سنگین میشه تیر میکشه بزور پامیشم   و گاهی شکمم سفت میشه درد ...

باشه عجله نکن هنوز زوده هرچی زود بری بیمارستان بیشتر اذیتت میکنن همش میان معاینه بزار وقتش برسه بعد برو بچه ات جنسیتش چیه؟

لطفا برا سلامتیه مامانم صلوات بفرستین ممنون 
مبارکه انشاالله به سلامتیه خودت و دختر نازت بزودی  زایمان میکنی و تاپیک به دنیا اومدنش رو میزنی ...

ممنون عزیزم انشاءالله خودم احساس میکنم راحت میزام نمیدونم شاید همه اینطور فکمیکنن ؟«، فقط میترسم بچه باز چرخیده باشه با پا نشه