2777
2789
عنوان

انتخاب رشته کنکوریا بیاین

48 بازدید | 4 پست

سلام برای انتخاب رشته باید با سهمیه نهایی انتخاب رشته کرد یا رتبه منطقه؟

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم
با رتبه کل درسهمیه نهایی انتخاب میکنی

جدن؟مشاوره ها بعضیاشون میگفتن اگه با رتبه سهم نهایی به جای منطقه۳ انتخاب رشته کنی مردود میشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدن؟مشاوره ها بعضیاشون میگفتن اگه با رتبه سهم نهایی به جای منطقه۳ انتخاب رشته کنی مردود میشی

نه من نشنیدم با رتبه همون ستونی که بهت گفتم امتخاب رشته کن ایشالا قبول شی دعا کن منم قبول شم

نه من نشنیدم با رتبه همون ستونی که بهت گفتم امتخاب رشته کن ایشالا قبول شی دعا کن منم قبول شم

عزیزم حتمننن..ایشالله هرچی که به صلاحته ودوستش داری قبول شی گلم...اشکال نداره بهت درخواست بدم گلم؟چوت هیچ کسی پیشم نیست که از سال۹۹ به اینور انتخاب رشته کرده باشه نشاوره هاهم فقط پول میخوان تا جواب بدن