2777
2789
عنوان

کتاب معرفی کنید دوستان اهل کتاب

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صورتت را بشور دختر جان از ریچل هاریس

سارا جان ريچل هاليس دوتا كتاب داره كه تو ايران ترجمه شدن يكيش خودت باش دختر يكيشم شرمنده نباش دختره، جفتشونم يه مترجم كه مورد تاييد نويسنده بوده و قرداد كاري داشته باهاش ترجمه كرده كتابارو تو ايران، متاسفانه تو ايران بخاطر اينكه سهم نشر نويسنده رو ندن كتاب رو اسمشو تغيير ميدن و يه ترجمه ديگه ميكنن و اون بنده خدا نويسنده هم نميتونه تو ايران شكايتشو پيگيري كنه، تو سايت شخصيش و اينستاگرامش مترجم اصلي رو معرفي كرده، خواستم در جريان باشيد كتاب فيك نخريد كه هم سودش تو جيب مترجم اصل بره هم نويسنده، موفق باشي

سارا جان ريچل هاليس دوتا كتاب داره كه تو ايران ترجمه شدن يكيش خودت باش دختر يكيشم شرمنده نباش دختره، ...

چقدر بد،این کتاب دو چند ماه پیش خریدم، نمی دونستم فیکه،مرسی از این که اطلاع دادین❤️