2777
2789
عنوان

به نظرتون چه غلطی بخورم دوستان

324 بازدید | 31 پست

اقا مسخره نکنین

فردا دانشگاه دارم

بعد یه درس بیوشیمی داریم که فوق العاده سخته

هر ۳شنبه میپرسه

تو کل ترم حق داریم ۲بار غیبت کنیم(در واقع از زیر درس خوندنش در بریم)

من قبلا یه غیبتامو استفاده کردم

یدونه مونده برام

منم امروز برام درگیری پیش اومد همش گریه و دعوا

نتونستم بخونم

الانم خیر سرم بیدار موندم بشینم بخونم ولی نتونستم اعصابم خورد بود اومدم اینجا 😐

به نظرتون از اون یکی استفاده ‌کنم

یا بشینم هول هولکی بخونم

صب ساعت ۷ کلاس دارم لنتی 😥

شما بودین چیکار میکردین؟دشواری شده به ابلفضل

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   

غلطو میکنن

ی چیز دیگرومیخورن😶

اودافظ

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو کلاس اصلا هم نترس حلللله

ای جان چقد با اطمینان

خدا جونم میشه لطف کنی و غیر ممکن زندگیمو برام ممکن کنی 😢😢😢 ان شالله تو تاریخ ۹۹/۹/۹ خدا نظر و رحمتش به من هم میرسه و مشکلم حل میشه ، دوست عزیز مجازیم شما هم اگه دوست داشتی لطف کن و برای حل مشکلم دعا کن ممنونتم 🌹🌹🌹🌹

اگه میتونی تمرکز کن گوشیو خاموش کن یه قهوه بزن بشین صفه به صفه با دقت بخون  فکرتم ازاد میشه

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
اگه میتونی تمرکز کن گوشیو خاموش کن یه قهوه بزن بشین صفه به صفه با دقت بخون  فکرتم ازاد میشه

فایلش تو گوشیه بدبختی باید از اینجا بخونم

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   

یکم  سر سری بخون

قبل پرسیدن خیلی صادقانه بگو یه مشکلی داشتم ديروز نشد ک بخونم 

🌺امضامو بخونین لطفا🌺قشنگا یه پیج ایسنتا اشپزی زدم در حد غذا های روزمره،من عاشق اشپزی ام و به خودم جسارت دادم قدم بزارم تو راهی ک عاشقشم،،ممنون میشم همراهیم کنین  kosar_sweet_home
با ماسک برو بگو.سرماخوردم نخوندم!😁

میگه خب این از غیبتات کم میشه میتونستی نیای کلاس

مگه مدرسه اس  دوره زمونه عوض شده استادا هم‌لوس شدنااا یعنی چی درس سر کلاس میپرسه  دونه د ...

والا به قران

استاد میاد سر کلاس میگه اقای فلانی؟

اقای فلانی با ریشو سیبیل میگه بله

میگه بیا پا تخته