2777
2789

مادرم مریض میشه و درد میکشه 

تورو خدا واسه سلامتیش دعا کنید از خدا هیچی نمیخوام از خونه اجاره ایم راضیم از بیکاریم راضیم از اینکه بچه ندارم و میترسم بذارم بعدش چی میشه راضیم لباس نمیخوام سفر نمیخوام فقط مامان عالی باشه عالی 

مادرم مریض میشه و درد میکشه  تورو خدا واسه سلامتیش دعا کنید از خدا هیچی نمیخوام از خونه اجاره ...

همین الان براش یه ایت الکرسی میخونم خدا خودش ب حق دعاهای بنده های دل شکستش شفاش بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدااااااا خدا انشاالله خودش گره از مشکلت باز کنه

ممنونم عزیزم به خدا دیگه امیدی ندارمخیلی خدا رو دوست دارم ولی بهم سختی زیاد داده شوهرم فشار خون بالا داره عمل واریکسل کرده داروهای اونو گذاشته کنار اینقد داروی فشار خون میخوره نمیدونم جواب این فامیلای بی شعرو چی بدم بگم شوهرم دیگه جون نداره از طرفی به آیندم فکر میکتم بدون بچه انگار ازدواجم نکردم هیچی به هیچی خدایا صدامو بشنو اگه هستی

خدایا امیدم رو تا امید نکن برای باردار شدنم صلوات بفرستید  
ممنونم عزیزم به خدا دیگه امیدی ندارمخیلی خدا رو دوست دارم ولی بهم سختی زیاد داده شوهرم فشار خون بالا ...

هست خدا هست اگه بدونی منو از چه شرایطو سختی هایی نجات داد اصلا چطور نجاتم داد توام مثل من ب همه ی حکمتاش راضی میشی

هست خدا هست اگه بدونی منو از چه شرایطو سختی هایی نجات داد اصلا چطور نجاتم داد توام مثل من ب همه ی حک ...

میدونم هست ولی من چرا آخه دیگه کسی بجز شوهرم ندارم خدایا خودت کمکش کن تو این بارون قسمت میدم

خدایا امیدم رو تا امید نکن برای باردار شدنم صلوات بفرستید