2777
2789

چند روز پیش پسرم ک ۴ سالشه ازم پرسید مامان این ادما ک میمیرن میرن پیش خدا،وقتی پی پی میکنن،پی پی شون میشه برف؟؟؟

گفتم نه پسرم،گفت پس میشه ابر؟؟؟

ناچارا گفتم اره،حداقل تو سرمون نباره      

از سوالای بچه هاتون وشیرین زبونیشون بگین دور هم لذت ببریم از بودنشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترخالم 5 سالش بود یه عکس تو گوشیم دید که که زن از لب بچه نوزادش بوس کرده بود یه دفعه گفت وااای این چرا لبشو بود کرده ؟ گفتم چون بچشه 

گفت مگه بوس لبی مال ازدواج نیست؟ من همینطوری فقط نگاه میکردم😐😐هیچ جوابی نداشتم بدم

همین الان داشتیم با پسرم حرف میزدیم بهش گفتم نی نی مون دنیا بیاد ازدواجش میدیم میگه پس پول چی خونه چ ...

من ب پسرم گفتم وقتی بخوای ازدواج کنی باید واکسن بزنی،اول گفت مامان من هیچوقت ازدواج نمیکنم

چندروز بعدش اومد گفت مامان عیب نداره واکسن میزنم تا ازدواج کنم،گفتم درد داره هاااا،گفت عیب نداره ی دفعه ست دیگه بعدش دیگه ازدواج میکنم  

گودزیلا هستن بچه های این دوره  

من ب پسرم گفتم وقتی بخوای ازدواج کنی باید واکسن بزنی،اول گفت مامان من هیچوقت ازدواج نمیکنم چندروز ب ...

آره از دختر همسایمونم خوشش میاد پسر من ۵سالشه ها میخواد با اون ازدواج کنه😁😂

ی دفعه یکی از اشناها فوت شده بود،قرار بود بریم مراسم،خواستم پسرمو اماده کنم ک رفتیم اونجا از جو اونجا هول نشه،بهش گفتم پسرم عمو فلانی رو یادته،همیشه میبوسیدت،دوستت داشت... گفت اره مامان

گفتم رفته پیش خدا،گفت اااا مرد؟؟؟؟چرا مرد؟؟؟؟

و من   اینجوری شدم