سلام دوستان من نزدیک دو سه ماهه با قانون جذب اشنا شدم نامه به فرشته ها دادم 15 روز و بعد نامه رو سوزوندم و خاکسترشو ریختم تو اب .من میخوام عشقمو جذب کنم ک باهاش ازدواج کنم .دو سه ماهه ک قانون جذب رو شروع کردم اتفاقای مثبت کوچیکی تو زندگیم افتاده ..شما تونستین با قانون جذب .نامه به فرشته ها یا تابلو ارزو ها به خواسته هاتون برسین ؟؟؟؟
خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
عزیزم برای جذب عشق خب چون هر دوفرکانس متفاوت دارین و اونم قدرت تفکر وحق انتخاب داره شاید نشه .
اما میتونی همفرکانس خودتو جذب کنی
جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت آزمندیان اقای عزیز عباسمنش از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم مرسی که هستی.
من با قانون جذب به هرچی میخواستم رسیدم و تنها کاریم که کردم این بود که اون اتفاقو قبل از که بیفته کاملا باورش کردم یعنی حتی ۱ درصدم دیگه شک نداشتم اون اتفاق ممکنه نیفته
جای اینکارا از صمیم قلبت از خدا کمک بخواه.فرشته ها فرمانبردا خدا هستن.تا خدا نخواد چیزی نمیشه که.قانون جذب و کائناتو اینا همه یه انرژی کاذبن یه ایدن.از خدا کمک بخواه بی واسطه از ته قلب و با ایمان.مطمئن باش اگر به صلاحت باشه خدا بهت میده.توکل کن بهش