سلام دوستان من نزدیک دو سه ماهه با قانون جذب اشنا شدم نامه به فرشته ها دادم 15 روز و بعد نامه رو سوزوندم و خاکسترشو ریختم تو اب .من میخوام عشقمو جذب کنم ک باهاش ازدواج کنم .دو سه ماهه ک قانون جذب رو شروع کردم اتفاقای مثبت کوچیکی تو زندگیم افتاده ..شما تونستین با قانون جذب .نامه به فرشته ها یا تابلو ارزو ها به خواسته هاتون برسین ؟؟؟؟
همه این چیزهایی که یه عده بابتش ازتون پول میگیرن با سرچ کردن در نت و عضو کانالهای فوق العاده ای که رایگان هست میتونید یاد بگیرین
من الان چند تا کانالو میذارم براتون
من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره
من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره
من یه بار نامه نوشتم یه فرشته ها که نی نی میخوام و همون ماه ج گرفتم
چجوری باید بنویسیم قانون خاصی داره؟
بعضی دعا ها چه قشنگ ب دل ادم میشینه خداوندا نه انقدر پاکم ک مرا کمک کنی. نه انقدر بدم ک رهایم کنی ... میان این دو گم شده ام هرچه تلاش کردم نتوانستم همانی باشم ک تو میخواهی خدایا رهایم نکن الهی دستم ب اسمانت نمیرسد ... اما تو ک دستت ب زمین میرسد بلندم کن ....
@Attraction_Angels1 @angizeshi75 @moragebeh هر کی استفاده کرد برای منم دعا کنه😍
میتونم عشقم و جذب کنم؟
گروه قرمز. وزن اولیه 83😤 وزن الان78هدف اول 75 . هدف دوم 70 . هدف سوم 65 . هدف چهار 60 . هدف پنجم 55 .هدف نهایی 50😍💪 اگر حالم را میخواهی بدانی درختی را تصور کن که تبر خورد اما نیفتاد.
من از وقتی ک قانون جذب رو شروع کردم احساس میکنم یه قدرت خاصی تو حرفامه احساس میکنم حرفی ک میزن ...
آشتی کردین؟
گروه قرمز. وزن اولیه 83😤 وزن الان78هدف اول 75 . هدف دوم 70 . هدف سوم 65 . هدف چهار 60 . هدف پنجم 55 .هدف نهایی 50😍💪 اگر حالم را میخواهی بدانی درختی را تصور کن که تبر خورد اما نیفتاد.
نامه رو ننوشتم ولی با قانون جذب دارم عشقمو جذب میکنم😄 ک البته ۹۰ درصده راهو رفتم و ده درصد مونده ا ...
میشه توضیح بدی ؟ رابطه تون چطور بووود؟
سلام،تو اون تاپيكتون ريپلى كردم و سوال پرسيدم.ميشه جواب من رو هم بديد؟
من یا کوثر جون
جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت آزمندیان اقای عزیز عباسمنش از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم مرسی که هستی.
سلام،تو اون تاپيكتون ريپلى كردم و سوال پرسيدم.ميشه جواب من رو هم بديد؟
سلام گلم مرسی نظر لطفتوپه.
عزیزم چون اموزش میدم چیزای کلی رو میتونم بهتون بگم .
چیزای جز وکامل رو نمیتونم بگم عزیزم .
بفرماید
جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم از خدایم فرشته ههایم؛میکاییل جبرییل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم استادانم مطلب برازنده اسبقی حلت آزمندیان اقای عزیز عباسمنش از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنونم همسرم مرسی که هستی.
سلام گلم مرسی نظر لطفتوپه. عزیزم چون اموزش میدم چیزای کلی رو میتونم بهتون بگم . چیزای جز وکامل رو ...
سلام،من استارتر رو ريپلى كردم ولى اگر لطف كنيد هر دو در موردم بگين،ممنون ميشم.يك كارى هست،نميدونم نيت اولى رو انجام بديم يا دومى رو؟يكى هم هست در مورد خودم،كه ديگه نميدونم بايد چه كار كنم؟در مورد هر دو مسائل با خيليها مشورت كرديم و خيلى جاها رفتيم و خيلى كارها هم انجام داديم اما نتونستيم نتيجه بگيريم