2777
2789
عنوان

همدردی

131 بازدید | 12 پست

سلام

واقعا دلم گرفته نه کسی رو دارم که کنارم باشه

نه دوستی که دو دقیقه باهم باشیم

کار هر روزم شده خواب یا تلویزیون دیدن 

این وضع رو دوست ندارم

باز خوبه اینجا هست

چه کار کنم هر کاری بخوام بکنم محدودیت داره

راهم دوره از تهران 

پردیسم نمیتونم برم دانشگاه کلاس خیاطی رفتم اما دستم نمیره به کار امیدی ندارم دلگیرم از تنهایی فکر کنم

کسی هم همسن خودم تو فامیل نداریم😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه منم وضعم مث توعه دارم کییییف میکنم

میدونی بستگی ب خودت داره ک توهر شرایطی چطور لذت ببری...

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

با خودت که خوب تا نکنی ، روزگار تو را بد تا می کند...

خودت به جان خودت بیوفت جان دل ،

خودت خودت را بساز عزیز دل

اگر نه دیگران تو را می سازند آنجور که سردرگم و گمراه شوی

خودت مواظب خودت باش خوب من

به خودت و به خدای خودت تکیه کن 😍😎

🍂🍁🌾

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸